Thai Fresh Air Festival ilmoittaa Buakaw vs. Pacquiao -ottelun siirtämisestä myöhempään ajankohtaan vuonna 2024, tarkka päivämäärä TBD

Kansallinen-

9. maaliskuuta 2024 Thai Fresh Air Festival, urheilun harrastajien tunnettu isäntä, julkaisi Facebookissa, että historiallinen ottelu, Buakaw vastaan ​​Pacquiao, siirretään myöhempään ajankohtaan.

Fresh Air Festival totesi, että ylivoimaisen esteen vuoksi ottelua Buakaw vastaan ​​Pacquiao oli lykättävä, jotta se ilmoitetaan myöhemmin, koska ottelu oli odottamisen arvoinen. Fresh Air Festival vakuutti, että ottelu järjestetään vuonna 2024, mutta tarkka päivämäärä ei ole vielä selvillä.

Aikaisemmin helmikuussa 2024 kerrottiin, että legendojen, Buakaw Banchamekin ja Manny Pacquiaon välinen ottelu siirrettäisiin. Fresh Air Festivalin oli kuitenkin annettava julkinen lausunto vahvistaakseen uutisen peruuttamisen.

Lue äskettäinen artikkeli Buakaw vahvistaa historiallisen ottelun Pacquiaoa vastaan ​​Bangkokissa.

Heinäkuussa 2023 Fresh Air Festival Co., Ltd.:n toimitusjohtaja Winit Lertratanachai piti lehdistötilaisuuden legendojen ottelusta, jonka kokonaisinvestointi oli 860 miljoonaa bahtia. Ottelu käydään kansainvälisen nyrkkeilyottelun sääntöjen mukaan, 3 minuuttia 6 kierrosta ja paino 70 kiloa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.