Buakaw vahvistaa historiallisen ottelun Pacquiaoa vastaan ​​Bangkokissa 20. huhtikuuta 2024

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 26. joulukuuta 2023, että Buakaw Banchamek julkaisi virallisesti Facebook-sivulleen vahvistuksen historiallisesta ottelusta Manny Pacquiaota vastaan ​​20. huhtikuuta 2024 heti Songkran-juhlan jälkeen Impact Arena Muang Thong Thanissa Bangkokissa.

Historiallista taistelua koskeva lehdistötilaisuus pidetään kuitenkin virallisesti tammikuussa 2024. Thaimaalaiset eivät odota innostuneesti, vaan monet ihmiset ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita näkemään Buakawin takaisin kehässä Pac Manina tunnetun Pacquiaon kanssa.

Ottelu käydään kansainvälisen nyrkkeilyottelun sääntöjen mukaan, 3 minuuttia 6 kierrosta ja paino 70 kiloa.

Aikaisemmin Mr. Winit Lertratanachai, Fresh Air Festival Co., Ltd.:n toimitusjohtaja, piti lehdistötilaisuuden heinäkuussa liittyen Pacquiaon ja Buakawin väliseen erityiseen tulevaan taisteluun. Odotuksen arvoinen taistelu järjestetään kuitenkin virallisesti 20. huhtikuuta 2024.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.