Chonburin avoimen eläintarhan eläimet nauttivat pakastevälipaloja taistellakseen kovaa kuumuutta vastaan

Chonburi -

Leijonat, karhut, apinat ja useat muut eläimet Khao Kheow Open Zoo -eläintarhassa Chonburissa ovat saaneet lahjaksi pakasteherkkuja, jotka auttavat heitä selviytymään Thaimaan korkeasta lämpötilasta.

8. maaliskuuta 2024 eläintarhan johtaja Narongwit Chodchoi kertoi toimittajille, että eläintarha tarjosi pienille eläimille virkistävän valikoiman pakastehedelmiä, mukaan lukien appelsiineja, vesimeloneja ja omenoita, kaikki sekoitettuna makeutettuun veteen, kun taas aasialaiset eläimet pitävät mustakarhu, leijonat ja muut lihansyöjät saivat jäisiä sianjalkoja nuolettavaksi ja pureskeltavaksi.

Mukaan Thaimaan ilmatieteen laitosKaikki Thaimaan alueet ovat vaarassa kokea jopa 40 celsiusasteen lämpötilat maalis- ja huhtikuussa.

"Nykyisten äärilämpötilojen aikana eläinten hyvinvoinnin priorisointi on erittäin tärkeää", Narongwit totesi haastattelussa. "Lämpö voi aiheuttaa stressiä, mikä heikentää lisääntymisnopeutta ja heikentää eläinten ruokahalua."

Narongwit jatkoi, että maaliskuusta toukokuuhun, joka on tyypillisesti kuumin ajanjakso, eläintarha toteuttaa näitä erityistoimenpiteitä eläinten viihtyvyyden varmistamiseksi. Lisäksi poikkeuksellisen kuumina iltapäivisin tarjotaan pakastettuja hedelmiä ja lihaa, jotta eläimet ovat tyytyväisiä ja estetään niiden ärtyneisyydestä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.