Ulkomaalaiset turistit nauttivat auringosta Pattayan polttavista lämpötiloista huolimatta

KUVA: 77kaoded

Pattaya -

Ulkomaalaiset turistit jatkoivat auringossa ja Pattayan rannoilla nauttimista huolimatta järkyttävän korkeista lämpötiloista 6. maaliskuuta 2024.

Huolimatta äärimmäisestä kuumuudesta, joka vaikutti merkittävästi Thaimaan asukkaiden jokapäiväiseen elämään, monet kansainväliset vierailijat ottivat edelleen aurinkoa Pattayan alueen rannoilla Thaimaan paikallisen median mukaan.

Turistien havaittiin rentoutuvan Pattayan rannoilla ja harjoittavan vesiaktiviteetteja normaalisti. Jotkut ihmiset päättivät rentoutua aurinkovarjojen alla ja nauttia mereneläviä varjossa. Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan tämä vahvisti sen, että Pattayan maalauksellinen rannikko, joka ulottuu yli 3 kilometriä, houkuttelee edelleen kansainvälisiä turisteja helteisestä säästä huolimatta.

Thaimaan ilmatieteen laitoksen mukaan kaikilla Thaimaan alueilla on vaarana yli 40 celsiusasteen lämpötiloja maalis- ja huhtikuussa. Viidessä provinssissa – Mae Hong Sonissa, Uttaraditissa, Sukhothaissa, Takissa ja Udon Thanissa – lämpötilan odotetaan nousevan jopa 44 celsiusasteeseen.

Osasto varoittaa lisääntyneestä maastopalojen, lämpöhalvauksen ja muiden kuumuuteen liittyvien sairauksien riskistä tänä aikana. Ihmisten tulisi pysyä nesteytettyinä, osasto ehdottaa.

KUVA: 77kaoded
KUVA: 77kaoded

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.