Pattaya City täydentää uima-alueet Tawaen Beachillä, Koh Larnilla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattaya City on onnistuneesti perustanut uima-alueita Tawaen Beachille, suosittu turistikohde Koh Larnilla parantaakseen sekä thaimaalaisten että kansainvälisten matkailijoiden turvallisuutta.

Projekti sisälsi tukipilarien ja vaurioituneiden ponttonien poistamisen sekä uimapoijujen sijoittamisen turvallisten uintialueiden luomiseksi Tawaen Beachin kasvavalle kävijämäärälle.

Vaikka uimavyöhykkeet ovat nyt toiminnassa, Pattaya City tunnustaa jatkuvan haasteen hallita turisteja Pattayan ja Koh Larnin välillä kuljettavan pikaveneliikenteen suuria määriä. Ruuhkat voivat aiheuttaa turvallisuusongelmia, kaupunki kertoi.

Vastatakseen tähän haasteeseen Pattaya City suunnittelee parhaillaan aikatauluja, joilla pikaveneet saapuvat ja poistuvat niiltä tehokkaammin ja turvallisemmin. Tämä varmistaa turistien nopean kuljetuksen ja minimoi ruuhkat uima-alueiden lähellä. Pikaveneiden ei tarvitse lähteä välittömästi määritetyiltä alueilta turistikuljetusten suorittamisen jälkeen.

Pattaya City kehottaa kaikkia Tawaen Beachistä nauttivia vierailijoita ja turisteja käyttämään tiukasti nimettyjä uima-alueita vesiaktiviteetteihinsa. Nämä alueet eivät tarjoa vain parempia turvatoimia, kuten hengenpelastajien läsnäoloa, vaan myös yrittäjiä, jotka huolehtivat vyöhykkeistä estääkseen ei-toivotut tapahtumat.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.