Päivitys: Khao Khitchakut Parkin viranomaiset tutkivat kuolemaan johtanutta huoltoauto-onnettomuutta, jossa kuoli yksi ja loukkaantui yhdeksän muuta

Chanthaburi-

29. helmikuuta 2024 Atthaphon Charoenchansa, kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osaston pääjohtaja ja asiaankuuluvat virastot puhuivat julkisesti nykyisestä tilanteesta sen jälkeen, kun huoltolava-auto kaatui aiheuttaen yhden onnettomuuden ja useita loukkaantumisia, mukaan lukien kolme Venäläisiä turisteja Khao Khitchakutissa, Chanthaburissa.

Lue äskettäinen artikkeli pyhiinvaeltajia kuljettavasta huoltolava-autosta, joka kaatui Khao Khitchakutin kansallispuistossa Chanthaburissa, mikä aiheutti yhden thaimaalaisen onnettomuuden ja yhdeksän loukkaantumisen, mukaan lukien kolme venäläistä turistia.

Aluksi yhdeksän uhria siirrettiin paikallisiin sairaaloihin ruumiintutkimuksiin, ennen kuin seitsemän heistä kotiutui ja kaksi oli edelleen sairaanhoidossa paikallisissa sairaaloissa, mukaan lukien yksi venäläinen turisti Atthaphonin mukaan.

- Suojelualueen hallintotoimisto 2 määrättiin painottamaan lava-autonkuljettajia tarkkailemaan henkilöitä ja tarkistamaan ajoneuvojen kunto säännöllisesti, Atthaphon sanoi. Lisäksi Khao Khitchakutin kansallispuiston virkailijat ryhtyisivät edelleen tiukoihin toimenpiteisiin estääkseen tulevat tapahtumat.

Jokaisella kuljettajalla tulee olla ajokortti ja kansallispuiston lupa. Lisäksi laittomat aineet ja alkoholipitoisuus testattaisiin säännöllisesti ja heidän työehtonsa tulee täyttää tehtävänsä hoitamiseksi Atthaphonin mukaan.
Jos kuljettajat rikkovat määräyksiä, he saavat rikoksensa mukaiset rangaistukset, Atthaphon huomautti.

Onnettomuuden jälkeen perustettiin komitea tutkimaan tapausta, ja selvisi, että kuljettaja, joka on julkisesti tunnistettu Thotsaporn Saowaphongiksi, 30, myönsi ajaneensa piittaamattomasti halutessaan esitellä matkustajia jännittääkseen heitä.

Kuljettaja joutuisi oikeudelliseen käsittelyyn, ja hänen lupansa toimia lava-auton kuljettajana Khao Khitchakutissa peruutettiin, sanoi Atthaphon.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.