Traaginen onnettomuus Khao Khitchakutin kansallispuistossa Chanthaburissa: yksi thaimaalainen uhri ja yhdeksän loukkaantunutta, mukaan lukien kolme venäläistä turistia

Chanthaburi-

29. helmikuuta 2024 Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat, että pyhiinvaeltajia kuljettanut huoltolava-auto kaatui Khao Khitchakutin kansallispuistossa Chanthaburissa, mikä johti yhteen thaimaalaiseen uhriin ja yhdeksään loukkaantumiseen, mukaan lukien kolme venäläistä turistia.

Khao Khitchakutin poliisit saivat raportin lava-auto-onnettomuudesta, joka kuljetti pyhiinvaeltajia Khao Khitchakutin kansallispuiston huipulle kello 9. Kuorma-auto joutui onnettomuuteen sen jälkeen, kun se oli ajanut ylinopeutta 40 metrin päässä kansallispuiston tarkastuspisteestä, jolloin kuorma-auto kaatui.

Paikalliset pelastuslaitokset lähetettiin onnettomuuspaikalle auttamaan haavoittuneita ja kuljetettiin paikallisiin sairaaloihin. Poliisin raportin mukaan yksi thaimaalainen loukkaantui ja yhdeksän muuta pyhiinvaeltajaa loukkaantui, mukaan lukien kolme venäläistä turistia.

Khao Khitchakut oli kuitenkin avoinna pyhiinvaeltajille palvomaan pyhiinvaellusreittiä huipulla 10. helmikuuta - 9. huhtikuuta 2024.

Pyhiinvaellusreitti Khao Khitchakutissa, Chanthaburissa, oli suosittu thaimaalaisten ja ulkomaisten matkailijoiden keskuudessa haastaakseen itsensä Khao (mt.) Khitchakutin huipulle, jonka kokonaismatka oli kahdeksan kilometriä, 6.8 kilometriä huoltolava-autoilla ja 1.2 kilometriä kävellen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.