Kiinalainen mies tuomittiin väärennettyjen henkilöllisyystodistusten käyttämisestä Pattayalla laittomassa klubissa

Pattaya -

Kiinan kansalainen, herra Nitipat Chokchaithanaphon (tunnetaan myös nimellä Guo Ei Yao), tuomittiin Pattayan provinssin tuomioistuimessa kahdeksi vuodeksi vankeuteen 28. helmikuuta. Hänet todettiin syylliseksi väärennetyn thaimaalaisen henkilökortin käyttämiseen ja laittoman yökerhon pitämiseen Pattayalla.

Nitipat, 45, pidätettiin vuonna 2022 väärennetyn thaimaalaisen henkilökortin hallussapidosta ja käytöstä, mikä rikkoi rikoslain pykälien 137, 267 ja 268 sekä vuoden 14 väestörekisterilain 1 §:n 1983 momenttia. Nämä syytteet johtuivat hänen yrityksestään saada Thaimaan kansalaisuus väärien asiakirjojen avulla.

Tutkinta sai alkunsa 22, kun viranomaiset tekivät ratsian yökerhoon nimeltä "Club One Pattaya" ja väitetysti paljastivat laitonta toimintaa laitoksessa. Ratsia aikana herra Nitipat, joka tunnistettiin klubin omistajaksi, osoitti vastarintaa ja syytti virkailijoita korruptiosta väittäen, että hän oli aiemmin maksanut virkamiehiä, mikä myöhemmin osoittautui valheeksi.

Lisätutkimukset paljastivat, että herra Nitipat ei ollut Thaimaan kansalainen vaan Kiinan kansalainen, joka oli käyttänyt kuolleen thaimaalaisen henkilökorttia yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän oli alun perin ilmoittanut syntymästään klinikalla Tratin maakunnassa vuonna 1992 ja rekisteröitynyt myöhemmin paikalliseen kuntaan. Myöhemmin hän vaihtoi nimeään ja uusi henkilökorttinsa useita kertoja, viimeksi helmikuussa 2021 Banglamungin kunnassa Chonburissa.

Hänet kuitenkin otettiin kiinni marraskuussa 2022 petollisista toimistaan, mukaan lukien kansallisuuden vääristelystä, merkintöjen tekemisestä kansalaisten rekisteröintijärjestelmään ja väärennetyn henkilökortin käyttämisestä. Huolimatta päinvastaisista todisteista, herra Nitipat kiisti aluksi nämä syytökset ja väitti olevansa thaimaalainen.

Thaimaan sisäministeriö peruutti 18. tammikuuta 2023 kaikki Mr. Nitipatiin liittyvät rekisteröintitiedot ja henkilöllisyystodistukset hänen syntymärekisteröintiään liittyvien sääntöjenvastaisuuksien vuoksi. Tämä peruutus sisälsi hänen syntymätodistuksensa, henkilökorttinsa ja osoitteenmuutosilmoituksen.

Tuomioistuin tuomitsi Nitipatin lopulta kahdeksi vuodeksi vankeuteen ilman ehdonalaisuutta hänen rikoksistaan. Lue koko raporttimme yökerhon hyökkäyksestä osoitteessa Kuuluisa viihdepaikka Banglamungissa teki ratsian, sadat turistit pakenevat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.