Kuuluisa viihdepaikka Banglamungissa teki ratsian sunnuntaiaamuna, sadat turistit pakenivat

Banglamung, Chonburi -

Suosittu viihdepaikka, CLUB ONE Pattaya, joutui ratsian varhain tänä aamuna, 23. lokakuuta. Useita huumeita löydettiin ja takavarikoitiin, ja noin 200 thaimaalaista ja ulkomaalaista asiakasta pakeni.

Ryöstö alkoi noin kello 3. sunnuntaina Pattayan kaupungin poliisiaseman, Chonburin ja alueen 00 poliisin virkamiehet. Saapuessaan joukko turisteja, joiden arviolta oli noin 2, löydettiin tanssimasta ja juomasta. Viranomaiset määräsivät sitten työntekijän sammuttamaan musiikin ja huumetutkimuksen kaikille asiakkaille.

Mutta kun virkailijat tutkivat, yksi miesasiakas alkoi huutaa ja kieltäytyi tarkastuksesta. Sitten kaaos alkoi, kun sadat turistit yrittivät tunkeutua vartijoiden puolustuslinjojen läpi ja pakenivat paikalta paeta tarkastusta. Koska virkamiehiä oli vähemmän kuin asiakkaita, useimmat turistit onnistuivat liukumaan pois.

Viralliset etsinnät jatkuivat ja tapahtumapaikalta löydettiin suuri määrä huumeiden kaltaisia ​​esineitä. Viihdepaikan johtaja pidätettiin alun perin lisäkuulusteluja varten, vaikka häntä ei heti nimetty.

Alla on video raidista ja hetkestä, jolloin kymmenet asiakkaat tunkeutuivat ulos.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.