Police Raid paljastaa huumejuhlan Sri Rachassa, pidätti 68 nuorta

Sriracha -

Varhain 28. helmikuuta 2024 poliisin piirin 2 poliisi teki ratsian taloon Bang Phran osa-alueella, Sri Rachan alueella, Chonburissa, jossa pidettiin ilmoitusten mukaan laitonta huumeiden käyttöä.

Vihjeen perusteella viranomaiset laskeutuivat paikalle noin kello 4:00 ja kohtasivat 68 thaimaalaisen teini-ikäisen kokoontumisen, jossa oli 39 miestä ja 29 naista. Saapuessaan poliisi havaitsi merkkejä huumeiden käytöstä ja päihtymisestä joidenkin teini-ikäisten keskuudessa, jotka olivat mukana täysillä juhlissa.

Poliisi sulki bileet välittömästi ja suoritti tiloihin etsinnön, jonka tuloksena löydettiin erilaisia ​​laittomia huumeita, kuten ekstaasia, metamfetamiinia ja ketamiinia muovipusseihin pakattuna. Lisäksi eräillä henkilöillä oli myös ampuma-aseita.

Tutkimukset paljastivat, että nuorten ryhmä oli kotoisin eri paikoista Chonburissa, mukaan lukien Mueangin alue, Sri Racha ja Pattaya. Poliisi otti kaikki 68 henkilöä kiinni, ja heistä tehdään parhaillaan virtsatestejä osana meneillään olevaa oikeuskäsittelyä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.