Päivitys: Khon Kaenin poliisi vangitsi murhaan ja ruumiinpolttoon syyllistyneen roskakuoppaan

Khon Kaen-

26. helmikuuta 2024 Waeng Noin poliisit paljastivat julkisesti Waeng Noin, Khon Kaenin roskakuopasta poltettujen tunnistamattomien ihmisruumiin jäänteiden tapauksen.

Lue äskettäinen tarina ihmisruumiin tunnistamattomista jäännöksistä, jotka löydettiin jätekuopasta Waeng Noista, Khon Kaenista.

Poliisitutkinnassa havaittiin, että epäilty, joka on julkisesti tunnistettu vain Ms Paichitiksi, 39, oli väitetysti osallisena Benyapha, 47, ruumiin murhaan ja polttamiseen todisteiden poistamiseksi. Epäilty Paichit saatettiin rikospaikalle, roskakuoppaan, tunnustamaan ja suorittaa rikoksen uudelleenesitys.

Epäilty kuitenkin kiisti väitteen, että hän murhasi Benyaphan. Tutkivan poliisin selvityksen mukaan todisteiden ja syytettyjen todistajanlausuntojen perusteella todettiin, että epäilty antoi epäselvän lausunnon, joka ei vastannut aikajanaa.

Waeng Noin poliisilla oli mahdollisia todisteita syytetyn saattamiseksi vastuuseen rikoksistaan, joita ei voitu paljastaa, koska se vaikuttaisi tapauksen etenemiseen ja poliisitutkintaan. Poliisi kuitenkin olettaa, että murhaan saattoi olla osallisena myös kolmas osapuoli.

Aluksi epäiltyä syytettiin varastetun omaisuuden varastamisesta tai vastaanottamisesta sekä ruumiin tai sen osien piilottamisesta tai tuhoamisesta kuolinsyyn salaamiseksi. Poliisi pyysi oikeudelta valtuuksia ottaa epäilty kiinni jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.