Thaimaan poliisi tutkii Khon Kaenista löydettyä palanutta ruumista: edistystä uhrin tunnistamisessa, epäillyn jäljittämisessä

Khon Kaen-

Klo 10, 00. helmikuuta 21, Pol. Eversti Preecha Kengsarikit, Muang Khon Kaenin apulaispoliisin komentaja, paljasti julkisesti tapauksen edistymisen tunnistamattoman ihmisruumiin jäänteissä, jotka löydettiin palaneena Waeng Noissa, Khon Kaenissa.

At Tapahtumapaikalla oli poliisin mukaan 18. helmikuuta renkaan kelan läheltä löytynyt hiuspala. Oikeuslääketieteen ryhmät tutkivat hiusnäytteitä ja havaitsivat, että tunnistamattoman ruumiin oletettiin olevan 35-vuotias nainen, noin 165 senttimetriä pitkä.

Pol. Eversti Preecha totesi, että poliisi keräsi CCTV-materiaalia lähistöltä ja löysi 20 paikkaa, jotka olivat yhteydessä epäiltyyn kolmessa maakunnassa, mukaan lukien Khon Kaen, Nakhon Ratchasima ja Chaiyaphum. Poliisin mukaan tiedot jäljitettiin 7 päivää ennen, kun paikalliset löysivät ruumiin.

Asia eteni asteittain hyvin, kun poliisitiimi tutki tuntemattoman ruumiin ja keskittyi edelleen perusteellisesti epäillyn tunnistamiseen. Poliisi tarvitsi aikaa kerätäkseen mahdollisia todisteita, jotka liittyivät tapaukseen, Pol sanoi. Eversti Preecha.

Poliisi lupasi kuitenkin jatkaa tutkintaa uhrin tarkan henkilöllisyyden selvittämiseksi ja epäillyn ja muiden asiaan liittyvien henkilöiden kiinniottamiseksi. Joitakin tietoja ei voitu paljastaa, koska ne vaikuttaisivat tapauksen etenemiseen ja poliisitutkintaan, Pol huomautti. Eversti Preecha.

Lue samanlainen tapaus Prachinburista löydetystä palaneesta ruumiista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.