Aviomies tunnustaa murhaneensa vaimonsa ja polttaneensa tämän ruumiin todisteiden poistamiseksi Prachinburin kumiplantaasilla

Nonthaburi-

Pak Kretin poliisit kuulustelivat 8. helmikuuta 00 klo 20 epäiltyä, joka murhasi naisen ja poltti ruumiin kumiviljelmässä Si Maha Photissa Prachinburissa yrittääkseen päästä eroon todisteitae.

Aikaisemmin, kello 3, helmikuun 00. päivänä thaimaalaiset nettimiehet jakoivat julkaisun, jossa etsittiin kadonnutta henkilöä, rouva Chollada "Noon" Muthuwong, 18, joka katosi salaperäisesti käytyään kiivaasta riitaa miehensä, herra Sirichai "Toy" kanssa. ”Rakthong, 27.

Helmikuun 20. päivänä Toy kuitenkin myönsi poliisille murhaneensa vaimonsa Noonin, väitettyään hänen kanssaan, hän väitti löi vaimoaan tiililaatikolla ja yritti sitten päästä eroon todisteista polttamalla ruumiin.

Poliisin raportin mukaan Toya kuulusteltiin yli kaksi tuntia. Toy kertoi poliisille, että Noon valitti hänestä aina, vaikka hän oli kuinka hyvä, Noon ei koskaan tunnustanut häntä ollenkaan. Toistuvat tilanteet johtivat kertyneeseen stressiin ja vihaan, joka kasvoi ajan myötä, ja Toy kertoi poliisin mukaan olevansa raivoissaan ja päihtynyt tapahtumapäivän aikana.

Tapahtumapäivänä matkalla asuinpaikkaansa Muang Thong Thaniin Pak Kret, Nonthaburi, Toy ja Noon väittelivät taas. Kello 1, helmikuun 00. päivänä, Toyn väitettiin käyttäneen tiililaatikkoa ja pahoinpidellyn Noonin kuoliaaksi ennen kuin toi hänen ruumiinsa kumiviljelmälle ja poltti hänen ruumiinsa Si Maha Photissa, Prachinburissa, poliisin mukaan.

Poliisi ilmoitti, että matkalla Prachinburiin Toy toi lapsen mukanaan koko ajan.

Aluksi poliisi lähetti ruumiin ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi ja keräsi todisteita epäillyn asunnosta, jossa murha tapahtui.

Poliisi nosti syytteen tahallisesta henkirikoksesta ja ruumiin kätkemisestä oikeudenkäynnin mukaisesti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.