Kuljettajat tappelevat Pattayan poliisiaseman ulkopuolella pienen liikenneonnettomuuden jälkeen

Pattaya -

Näennäisesti lievä liikenneonnettomuus Pattayassa kärjistyi kiihkeäksi yhteenotoksi Pattayan poliisiaseman edessä tänä aamuna, mikä sai Pattayan poliisin puuttumaan asiaan.

A video tappelusta löytyy TÄÄLTÄ YouTube-kanavaltamme.

Kiista puhkesi 27. helmikuuta 2024, kun BMW:tä ajanut Watcharaphon Phonpakdee, 36, törmäsi tiettävästi Mr. Theerapong Manisrin Toyota Yarisin takaosaan lähellä huoltoasemaa Soi Phothisanissa Pattayalla.

Yhteentörmäyksen jälkeen jännitteet kärjistyivät, koska he eivät päässeet päätökseen Pattayan poliisiasemalla tapahtuneeseen onnettomuuteen, ja kumpikin osapuoli pyysi ystäviään kohtaamaan toisiaan.

Kolme henkilöä, joiden kerrottiin olleen herra Watcharaphonin ystäviä, saapuivat Nissan Teanalla ja väittivät alkaneen tappelua herra Theerapongin ystävien kanssa. Todistaessaan kärjistyvän tapauksen Pattayan poliisi puuttui asiaan nopeasti ja pidätti kaikki asiaan liittyvät henkilöt kuulusteluja varten.

Vastuullisuuden varmistamiseksi käynnistettiin erilliset tutkimukset: yksi selvittää vastuuta alkuperäisestä liikenneonnettomuudesta ja toinen poliisiasemalla tapahtuneen kiistan selvittämiseksi. Kiistaan ​​osallistuneita henkilöitä syytetään nyt yleisen levottomuuden aiheuttamisesta ja julkiseen taisteluun osallistumisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.