Rehellinen Pattaya Mies palauttaa kadonneen lompakon

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayalainen thaimaalainen palautti kadonneen lompakon, joka sisälsi käteistä ja henkilökohtaisia ​​asiakirjoja Pattayan poliisille lauantaina 24. helmikuuta.

Mr. Thanthai Khieokaew, 31, löysi kadonneen lompakon lähellä Pattaya Third Roadia, lähellä Tony's Gymia. Hän yritti välittömästi ilmoittaa löydöstä Pattayan poliisiasemalle.

Mr. Thanthai teki valituksen Pol. Luutnantti Anirut Jaehro ja luovutti lompakon sisällön kanssa. Lompakossa oli käteistä 840 bahtia ja erilaisia ​​välttämättömiä asiakirjoja.

Pattayan poliisiasema selvittää parhaillaan lompakon omistajaa talteenotettujen asiakirjojen perusteella. Tunnistamisen jälkeen poliisi ottaa yhteyttä omistajaan ja järjestää kadonneiden tavaroiden turvallisen palauttamisen.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.