Viranomaiset varoittavat Pattayan viihdepaikkoja kovalta melulta ja asettavat turistien turvallisuuden etusijalle

Pattaya -

Pattayan ja Banglamungin piirien viranomaiset tapasivat viihdepaikkojen ylläpitäjät 23. helmikuuta 2024 hahmotellakseen kuusi keskeistä toimenpidettä ja mahdollisia seurauksia noudattamatta jättämisestä.

Kokous, jota johti Banglamungin piiripäällikkö Weekit Manarojkit, kokosi yhteen edustajia eri sidosryhmistä, mukaan lukien tapahtumapaikan ylläpitäjät, poliisiasemat, turistipoliisi ja Pattayan neuvoston jäsenet.

Tavoitteena oli edistää kollektiivista ymmärrystä matkailijoiden turvatoimista ja luoda positiivinen mielikuva Pattayasta, Banglamungin alueen tunnetusta matkailukohteesta.

Kokouksessa korostettiin kuutta keskeistä toimenpidettä, joita operaattoreiden on noudatettava, mukaan lukien tapahtumapaikkojen sulkeminen tiettyinä aikoina, kovaäänisen musiikin hillitseminen laillisissa rajoissa, laillisten työntekijöiden palkkaaminen asianmukaisella rekisterillä, tiukkojen huume-, aseiden ja väkivallan vastaisten määräysten noudattaminen sekä alle 20-vuotiaiden pääsyn kieltäminen. ja ihmiskaupan välttäminen.

Lisäksi Pattaya City julkaisi kaksi ratkaisevaa ilmoitusta. Ensimmäinen hahmotteli kriteerit yrityksille, jotka aiheuttavat terveysriskejä melusaasteista, kuten laitoksille, joissa on elävää musiikkia, tanssia, esityksiä, diskoja ja karaokeita. Toiseksi määritellyt viihdetoimilupavaatimukset yli 200 neliömetrin suuruisille elintarvikeyrityksille, kuten mookatat (thai-grillit), jotka toimivat usein harmaalla alueella, jossa on kovaa musiikkia ja live-esityksiä, mutta jotka eivät teknisesti ole viihdepaikka.

Pattayan apulaispormestari Wuttisak Rueimkitkan huomautti julkisista valituksista yökerhoista, jotka soittavat kovaa musiikkia yöllä. Hän korosti, että näille tiloihin ei myönnetä käyttölupia, ellei niillä ole ensin kunnollista äänieristystä. Hän varoitti myös, että toimiminen ilman tällaisia ​​toimenpiteitä voi johtaa toimiluvan peruuttamiseen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.