Thaimaan sotilaspartio takavarikoi yhteenottojen jälkeen 1.4 miljoonaa amfetamiinipilleriä Thaimaan ja Myanmarin rajalla

Chiang Rai-

22. helmikuuta 2024 Pha Mueangin sotilaspartioryhmät aloittivat tarkastuksen Thaimaan ja Myanmarin rajalla Mae Saissa Chiang Raissa myöhään illalla tapahtuneen yhteenottamisen jälkeen huumeiden salakuljetusvaunun kanssa.

Partioupseerien mukaan 9. helmikuuta 55 klo 21 Pha Mueangin sotilaspartioryhmät suorittivat tehtävänsä Thaimaan ja Myanmarin rajalla estääkseen ja pysäyttääkseen huumeiden salakuljetuksen. Ruak-joen varrella, raja-alueella, partioryhmät havaitsivat 2024–15 hengen epäilyttävien ihmisten ryhmän, joka kantoi tuntemattomia reppuja.

Tämän jälkeen partioviranomaiset pyysivät heiltä tarkastusta, mutta ryhmä panikoi ja ampui ampuma-aseensa poliiseja paetessaan. Viiden minuutin yhteenottamisen jälkeen tilanne oli rauhallinen, poliisipartioiden mukaan kukaan ei loukkaantunut.

Poliisit turvasivat lähistön yön aikana, mutta epäiltyä ei löytynyt, koska he pääsivät pakenemaan paikalta. Löydettiin seitsemän reppua, joissa kussakin oli 200,000 25 amfetamiinipilleriä, ja yksi reppu, jossa oli XNUMX kiloa metamfetamiinia.

Viranomaiset takavarikoivat kiistanalaiset kiinteistöt todisteina ja lupasivat jatkaa tutkintaa asianosaisten löytämiseksi ja heidän saattamiseksi vastuuseen rikoksistaan.

Lue äskettäinen artikkeli Pha Mueangin sotilaspartioryhmistä, jotka kohtasivat huumeiden salakuljettajien karavaanin 2. joulukuuta 2023 Fangissa Chiang Maissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.