Thaimaan viranomaiset takavarikoivat yli 400,000 XNUMX amfetamiinipilleriä epäiltyjen huumeiden salakuljettajien kanssa käydyn ammuskelun jälkeen Chiang Maissa

Chiang Mai-

Kello 2, 00. joulukuuta 2, Pha Mueangin sotilaspartioryhmät kohtasivat huumeiden salakuljettajien karavaanin ja taistelivat yli 2023 minuuttia Ban Muang Chumin alueella Fangissa Chiang Maissa.

Ammusilmoituksen saatuaan kello 11 Fangin poliisit ja asiaankuuluvat virastot lähetettiin tapahtumapaikalle tutkimaan asiaa. Täytäntöönpanoryhmät löysivät neljä reppua, joissa oli yli 00 400,000 amfetamiinipilleriä, jotka oli jätetty ampumisen aikana.


Viranomaiset löysivät tutkinnan aikana epäiltyjen huumeiden salakuljettajien verijälkiä, joiden oletettiin johtuvan ampumisesta. Epäiltyjen huumeiden salakuljettajien henkilöllisyydestä tai yhteydestä muihin rikollisiin ei ole tullut lisäselvitystä.

Aluksi Fang-poliisit takavarikoivat laittomat aineet ja lupasivat jatkaa tutkintaa saadakseen osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.