Kambodžan entinen pääministeri Hun Sen vierailee Thaksin Shinawatrassa: Epävirallinen tapaaminen Chan Song La -kartanossa

Kansallinen-

Kello 10, 51. helmikuuta 21, Samdech Hun Sen, entinen Kambodžan pääministeri (2024–1985), saapui "Chan Song La" -kartanoon tervehtimään Thaksin Shinawatraa.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että kello 10 Thaksinin tytär Paetongtarn Shinawatra saapui kartanoon, koska hän aiemmin paljasti julkisesti, että Samdech Hun Sen vierailee epävirallisesti Thaksinin luona vanhana ystävänä tämän vapautumisen jälkeen ehdonalaisesta. Poliisin yleissairaala 37. helmikuuta.

Saattue koostui neljästä ajoneuvosta, Samdech Hun Senin oletettiin ajavan Mercedes Benz -autossa. Samdech Hun Senin kerrottiin palaavan Kambodžaan samana päivänä klo 2 tapaamisen jälkeen Thaksinin kanssa.

Samdech Hun Sen yksityiskoneessaan matkalla Thaksiniin

Mitä tulee Thaksinin nykyiseen terveydentilaan, Paetongtarn paljasti julkisesti, että Thaksinilla oli lievästi korkea verenpaine, eikä välitöntä sairaalahoitoa tarvinnut. Hänen mielentilansa parani, kun hän oli ollut pitkään sairaalassa, Paetongtarn sanoi.

Thaksinin ja Samdech Hun Senin välisestä keskustelusta ei kuitenkaan ollut enempää raporttia, totesi TPN.

Lue lisää viimeaikaisia ​​artikkeleita Thaksinista:

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra on virallisesti ehdonalaisessa ja vapautettu kotiinsa

Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran § 112 -tapaus: lisätutkinta määrätty

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.