Chonburi-lava-auton kuljettaja pelastettiin syvästä kuopasta unisen ajotapauksen jälkeen

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Chonburi -

Paketinkuljettaja selvisi niukasti vakavilta vammoilta maanantaina, kun kerrottiin nukahtuneena ja suistuttuaan tieltä yli 10 metrin syvyyteen vedellä täytettyyn kuoppaan.

Tapaus sattui 19. helmikuuta 2024 tien varrella lähellä Mueang Chonburin aluetta. Poliisi ja paikallinen pelastusryhmä reagoivat paikalle ja löysivät valkoisen Mitsubishi Triton -lava-auton upotettuna kuoppaan.

Onneksi 51-vuotiaan Thaweesap Kulbutrin kuljettajaa oli auttanut sivulliset ennen viranomaisten saapumista. Hän ei loukkaantunut eikä antanut lausuntoa lehdistölle.

Silminnäkijän, 17-vuotiaan Phiphatin, mukaan kuorma-auto suistui tieltä ja törmäsi hänen moottoripyöräänsä, jolloin se meni veteen. Hän selvisi niukasti vammoitta, koska törmäys ei ollut suora.

Sivustakatsoja, Somkuan Thasorn, 45, kertoi nähneensä onnettomuuden ja hyppäsi välittömästi veteen pelastamaan Thaweesapin. Hän käytti raudanpalaa ja ui ajoneuvoon murtaakseen kuorma-auton ikkunan ja veti Thaweesapin turvaan.

Poliisi tutkii tapausta ja epäilee, että onnettomuuden syynä on ollut uneliaisuus. He haastattelevat todistajia ja keräävät lisätietoja.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.