Mielipide: Thaimaa lääkintäturvan käynnistäminen ulkomaalaisille on rohkaisevaa, mutta se ei koske monia tapauksia

Viime viikolla Thaimaan hallitus ilmoitti asiasta, joka näytti menevän monien lukijoidemme ja tiedotusvälineiden tutkan alle, ehkä hieman hukkuneen Thaksin Shinawatran ehdonalaiseen vapauteen tai loputon U-käännös päälle Kannabislakiluonnoksen asema.

Se on lääketieteellinen suoja ulkomaisille turisteille tietyin ehdoin. Hanki yhteenveto Thaimaan hallituksen PR-osaston virallisesta lehdistötiedotteesta täältä ennen kuin luet lisää jos et ole varma, mitä tarkoitamme.

Tämä on kelvollinen uutinen, mutta kuten aina tämänkaltaisissa ohjelmissa, siellä on paljon pieniä painoksia ja määräyksiä. Hyvämaineisen yrityksen laadukas henkilökohtainen sairausvakuutus olisi tietysti aina parempi kuin virallinen hallituksen suunnitelma. Se, että hallitus edes toteuttaa tätä ohjelmaa, on kuitenkin varmasti myönteinen asia.

Kävimme siis läpi suunnitelman perusteet toisessa artikkelissa, kuten edellä mainittiin, tämä artikkeli keskittyy pääasiassa siihen, mitä se ei kata.

Se ei kata laitonta tai holtitonta käytöstä. Siitä huolimatta, että se on yksi eniten raportoituista tapauksista, joissa ulkomaalaiset tarvitsevat sairausvakuutuksen, jos ajoit moottoripyörää ilman asianmukaista ajokorttia, kypärää, ajoneuvovakuutusta, rekisteröintiä tai vaikutti ajon aikana tai ajoit huolimattomasti/ylinopeutta, et saa korvausta. Tietenkin tämä on sama useimpien sairausvakuutussuunnitelmien kanssa, mutta se on edelleen yksi eniten esiin tuoduista asioista.

Esimerkki toiminnasta, jota lähes varmasti ei katettaisi

Huolimattomuus ei myöskään kata. Joten vaikka sinulla olisi kaikki yllä oleva, mutta joutuisit onnettomuuteen, jonka poliisi tuomitsee sinun syyksesi, et todennäköisesti ole suojattu.

Tapaturma on toimitettava viidentoista päivän kuluessa asianmukaiselle matkailuviranomaiselle. Jos et ole nopea, sinua ei hyväksytä. He sanovat hyväksyntä ja varat tulee yleensä käsitellä viidentoista arkipäivän kuluessa siitä.

Koska se ei kata holtitonta käytöstä, se on melko itsestäänselvyys että alkoholin vaikutuksen alaisena sattuneita tapaturmia, kuten humalassa parvekkeelta putoamista, ei korvata.

Todennäköisesti ei myöskään kateta humalassa tappelua, jonka aiheutti päihtyminen, ja muiden houkuttelemista fyysiseen riitaan.

Tämä myös käy kaikista marihuanan vaikutuksen alaisena tapahtuneista tapauksista, koska teknisesti se on tarkoitettu vain lääketieteelliseen käyttöön.

Suunnitelma ei kata riskikäyttäytymistä, mutta se ei myöskään kerro tarkasti, mitä se sisältää, vaan se jätetään suunnitelman takana olevien päättäjien harkintaan. On kuitenkin melko itsestään selvää, että joitain äärimmäisemmistä tai urheilullisista aktiviteeteista, joihin ihmiset osallistuvat toisinaan, kuten vesihiihtoa, koskenlaskua, vapaasukellusta, laskuvarjohypyä jne., ei läheskään varmasti kateta.

Mitä siis katetaan? Aidot onnettomuudet, kuten matkustaminen tila-autossa tai linja-autossa, joka joutuu onnettomuuteen. Luonnonkatastrofit, kuten tulva ja vastaavat tilanteet. Rikos, kuten arvoesineiden ryöstäminen ja pahoinpitely.

riippumatta rajoituksista on aina hyvä olla vaihtoehtoja, kun katastrofi iskee. Toivomme, että pidit tämän lukemisesta!

Toinen toiminta, jota ei varmasti katettaisi
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/