Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin puhuu Thaksinin ehdonalaiseen vapauteen viimeaikaisessa haastattelussa

Kansallinen-

9 klo 00 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin antoi lyhyen haastattelun Thaimaan toimittajille koskien Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran ehdonalaista vapauttamista.

Srettha myönsi, että Thaksinin vapauttaminen oli määrä tapahtua helmikuun 18. päivänä Thaimaan vankilaosaston ja poliisin yleissairaalan oikeudenkäynnin mukaisesti. Tarkkaa aikaa ei kuitenkaan kerrottu Sretthalle, vaikka hän uskoi kaiken olevan Thaimaan lakien mukaista.

Mitä tulee mahdolliseen jälleennäkemiseen Thaksinin kanssa hänen vapautumisensa jälkeen, Srettha kommentoi, että asianmukaisuus oli otettava huomioon. Srettha ilmaisi kunnioituksensa jokaista entistä pääministeriä kohtaan Thaimaan pääministerinä.

Srettha mainitsi lisäksi, että hän oli aiemmin pyytänyt hallitukselta neuvoja ja ohjeita kenraali Prayut Chan-o-chalta, entiseltä Thaimaan pääministeriltä.

Kun Thaksinilta kysyttiin, nimitettäisiinkö Thaksin hallituksen työryhmän jäseneksi, Srettha ilmoitti, että olisi häiritsevää esittää tällainen kysymys suoraan Thaksinille, kun otetaan huomioon hänen terveysongelmansa ja mahdollinen yksityisyyden halu perheensä kanssa. Srettha korosti asianmukaisuuden merkitystä.

Don Mueangin lentokentällä pidetyn haastattelun jälkeen Srettha teki Nakhon Phanomissa, Sakon Nakhonissa ja Udon Thanissa 17.-19. helmikuuta tehtävän keskustelemaan erilaisista aiheista ja käsittelemään paikallisia matkailuun, maatalouteen, teollisuuteen ja muihin aloihin liittyviä kysymyksiä.

Lue viimeisimmät artikkelit Thaksin Shinawatran ehdonalaisesta:

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra vapautettu virallisesti ehdonalaiseen, vahvistaa Thaimaan oikeusministerin

Thaimaan ehdokasosasto päätti vastustaa Thaksin Shinawatran sähköistä valvontaa, viitaten sairauteen ja ikään

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.