Päivitys: Thaimaan ehdokasosasto päätti vastustaa Thaksin Shinawatran sähköistä seurantaa viitaten sairauteen ja ikään

Kansallinen-

Helmikuun 13. päivänä 2024 koehallituksen pääjohtaja Rueangsak Suwaree paljasti julkisesti, että päätös siitä, pitäisikö Thaksin Shinawatran käyttää elektronista monitoria (EM) koeaikansa, perustui vakiintuneisiin vakavan sairauden kriteereihin. vammainen tai yli 70-vuotias.

Lue viimeisin uutisartikkeli Thaimaan entisen pääministerin Thaksin Shinawatran virallisesta armahduksesta Thaimaan vankeusrangaistuslaitoksen lain ja määräysten mukaisesti.

Rueangsak selvensi, että vakavan sairauden ja 74-vuotiaan iän kriteerien mukaan Thaksinin asema ja rikoksen luonne eivät edellyttäneet EM:n käyttöä. Tämä päätös osoitti laitoksen sitoutumista koeaikatoimenpiteiden asianmukaiseen soveltamiseen yksilölliset olosuhteet huomioon ottaen, Rueangsak sanoi.

Koeajalla oli ratkaiseva rooli sen varmistamisessa, että Thaksin noudattaa koeajan ehtoja. Kolmen päivän kuluessa koerangaistuksen saamisesta Thaksinin täytyi ilmoittautua koevalvojalle henkilökohtaisesti. Jos Thaksin ei kuitenkaan pysty tekemään niin terveydellisistä syistä, rikosviranomaiset vierailevat hänen suojelijansa antamassa osoitteessa Rueangsakin mukaan.

Kun Thaksin täyttää kuuden kuukauden koeaikansa, hän vapautuu rangaistuksista elokuuhun 2024 mennessä, Rueangsak totesi.

Ms Paetongtarn Shinawatra, Thaksinin tytär, kuulemma valmistautui majoittumiseensa "Chan Song La" -kartanoaan koeajan aikana.

Lehdistöaikaan mennessä ei ollut virallisesti määritetty Thaksinin vapauttamisen tarkkaa päivämäärää ja kellonaikaa olisi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.