Ulkomaalainen pariskunta havaittiin väitetysti harrastavan seksiä Jomtien Beachillä, nettimiehet raivoissaan

Pattaya -

Ulkomaalaisen pariskunnan väitetään nähneen julkisesti haureutta Jomtien Beachillä. Säädytön tapaus tapahtui äskettäin välillä Soi Jomtien 6-7, ja useat katsojat näkivät sen.

Tarina paljastui ensimmäisen kerran sen jälkeen, kun herra Denis Krungtep, Facebook-käyttäjä, julkaisi videon tapahtumasta Facebook-seinälleen, jossa kuvattiin, että kaksi ulkomaalaista henkilöä näytti haureuttavan rannalla täysin piittaamatta ympäröivistä katsojista.

1.25 minuutin video kuvasi kansainväliseltä näyttävää pariskuntaa, joka harjoittaa "äänevää" ja intiimiä toimintaa. TPN-media on päättänyt olla linkittämättä tähän videoon, koska se voisi loukata joitain lukijoitamme.

Videolla oli teksti "Onko tämä normaalia Pattayalle?", ja se herätti katsojissa ristiriitaisia ​​reaktioita, jotka vaihtelivat järkytyksestä ("Voi luoja!") paheksumiseen ("Miksi ei avata hotellia, jos he aikovat tehdä tämän") ). Se on myös jaettu useita kertoja alustalla. Monet katsojat ilmaisivat myös järkytyksen siitä, että tällaista käyttäytymistä voisi tapahtua heidän kutsumassaan maailmanluokan perheystävälliseksi lomakeskukseksi, kuten Pattaya ja Jomtien.

Monet nettikäyttäjät vaativat asianomaisen ulkomaalaisen pariskunnan välitöntä pidättämistä ja heidän saattamista oikeudelliseen vastuuseen Thaimaan lain täydessä laajuudessa osoittaakseen, että tämäntyyppistä käyttäytymistä ei voida hyväksyä. Pariskunnan kansallisuus ei ollut tiedossa, mutta spekulaatiot levisivät sosiaalisessa mediassa.

Virallista lausuntoa tapahtumasta tai sen tapahtumisajankohdasta ei ole saatavilla ilmoitushetkellä.

Pattayan poliisin kerrotaan olevan tietoinen videosta ja tutkiva tapausta.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.