Paljon melua Elephant Pantsista Thaimaassa

Useiden viime päivien aikana useat thaimaalaiset poliitikot ja hallituksen virkamiehet ovat nousseet otsikoihin ainakin thai-kielisissä uutisissa, johdonmukaisilla päivityksillä siitä, mitä he kutsuvat kiireelliseksi ongelmaksi - Elefanttihousut.

Heidän huolensa ovat koskeneet erityisesti elefanttihousujen laitonta tuontia Kiinasta ja sitä, kuinka Thaimaan viranomaiset kokevat hintojen alittavan thaimaalaisten norsuhousujen hinnat.

Thaimaa pitää elefanttihousuja, joita yleensä nähdään turisteilla ja erityisesti reppumatkailijoilla, maan "pehmeänä voimana" ja muotisymbolina. No, ainakin jotkut Thaimaan virkamiehet pitävät, kaikki eivät pidä norsuhousuista tai usko niiden olevan erityisen muodikkaita Thaimaan Soft Power Fashion -komitean viimeaikaisten ristiriitaisten ja vahvistamattomien raporttien mukaan.

Jotkut nettimiehet ovatkin kiistelleet, voidaanko norsuhousuja edes pitää todellisena pehmeänä voimana.

Siitä huolimatta, rehellisyyden nimissä, housut ovat erityisen suosittuja aasialaisten matkailijoiden keskuudessa ja myynti on ollut vilkasta monien thaimaalaisten myyjien mukaan. Kuitenkin kasvava huoli huonolaatuisista ei-thaimaalaisista tuotteista, jotka tulvii markkinoille ovat saaneet Thaimaan hallituksen ryhtymään toimiin.

Muiden toimenpiteiden ohella lainvalvontaviranomaisten odotetaan osallistuvan kaikkialla Thaimaassa varmistaakseen, että kaupoissa myytävät norsuhousut ovat Made in Thailand.

Reaktio kaikkeen laittomasti tuotuihin norsuhousuihin liittyvään hälinään on ollut vaihtelevaa ja jopa koomista viime päivien aikana. Jotkut ovat sanoneet, että se on suuri ongelma, joka maksaa monille köyhille thaimaalaisille rahaa, ja toisten mielestä se näyttää olevan myrsky teekupin tilanne.

Mitä mieltä sinä olet? Käytätkö elefanttihousuja? Ovatko ne mielestäsi muodikkaita? Kerro meille osoitteessa Editor@thepattayanews.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/