Thaimaan kauppaministeri torjuu norsuhousujen laittoman tuonnin Kiinasta ja naapurimaista

Kansallinen-

5. helmikuuta 2024 Phumtham Wechayachai, varapääministeri ja kauppaministeri, antoi Thaimaan henkisen omaisuuden ministeriölle (DIP) määräyksen tutkia tapausta, jossa thaimaalaisia ​​norsuhousuja tuotiin laittomasti Kiinasta ja naapurimaista , myydään suosituissa nähtävyyksissä halvemmalla.


DIP-virkamiesten mukaan thaimaalaiset norsuhousut ja muut thaimaalaiset ainutlaatuisen muotoilun housut, kuten Korat Cat, rekisteröivät äskettäin tekijänoikeudet thaimaalaiseksi immateriaaliomaisuudeksi.

Thaimaan norsuhousut saivat valtavan suosion ja olivat X:n suosituimmat trendit. Kiinasta ja muista naapurimaista laittomasti tuotuja norsuhousuja myytiin kuitenkin valtava määrä halvemmalla, mikä aiheutti kiistaa sosiaalisessa mediassa.

Saatuaan kauppaministerin määräyksen DIP-virkailijat käynnistivät tarkastuksen väärennetyistä norsuhousuista kuuluisilla turistialueilla ja tiedottivat myyjille, että he ymmärtäisivät immateriaalioikeuksien merkityksen thaimaalaisten etujen ja luovuuden suojelemiseksi.

Lisäksi DIP ja tulliviranomaiset tehostivat tuontitavaroiden tarkastustoimenpiteitä Thaimaan rajalla ja integroituivat asiaankuuluvien virastojen kanssa estääkseen tuoteväärennökset paikallisilla markkinoilla, mukaan lukien muut Thaimaan henkiset omaisuudet.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.