Räjähtäviä laitteita löydettiin kätkettynä Pattaya Beach Roadin liikennekartioihin

Pattaya -

Voimakas räjähdys ravisteli Pattayan Beach Roadia keskiviikkoiltana 31. tammikuuta aiheuttaen paniikkia paikallisten ja turistien keskuudessa.

Tapaus sattui kello 11, ja Pattayan poliisi ja EOD (Explosive Ordnance Disposal) -yksikkö reagoivat nopeasti.

Saapuessaan viranomaiset löysivät kaoottisen kohtauksen, jossa asukkaat ja turistit olivat järkyttyneitä räjähdyksestä. Silminnäkijät, mukaan lukien 40-vuotias moottoripyörätaksin kuljettaja Suwit Srichantuek, kuvailivat tuskallista kohtausta. Suwit kertoi poimivansa liikennekartiota, kun voimakas räjähdys tapahtui, minkä jälkeen hän näki pingispallomaisen esineen putoavan kartiosta. Räjähdys aiheutti paniikkia, ja ihmiset pakenivat alueelta.

Onneksi tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Toinen, suunnilleen käsikranaatin kokoinen räjähde, joka oli kääritty mustaan ​​ilmastointiteipiin, löydettiin kuitenkin piilotettuna toisesta liikennekartiosta alkuperäisen räjähdyspaikan läheltä. EOD-yksikkö eristi alueen välittömästi ja poisti laitteen hävitettäväksi syrjäiseen paikkaan.

Viranomaiset yrittävät parhaillaan tunnistaa epäiltyä, joka piilotti laitteet, joita yleisesti kutsutaan pingispommiksi ja joita kilpailevat teini-jengit usein käyttävät, kartioihin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.