Intiaanit Pattayalla juhlivat 75-vuotispäivää

KUVA: Kao Ded Online

Pattaya-

Intiaanit Pattayalla kokoontuivat yhteen ja juhlivat 75-vuotispäivää Intian/Bharatin itsenäisyyspäivä Pattayalla tänä viikonloppuna, iloinen tapahtuma, johon paikallinen yhteisö osallistui runsaasti.

Tapahtuma alkoi perjantaina (7. tammikuuta) klo 00 H26O Pool Nirvana Clubilla. Pattayan asiaankuuluvat viranomaiset liittyivät tapahtumaan Pattayan intialaisten, sekä turistien että asukkaiden, mukaan lukien monet Thaimaan/Intian kansalaiset ja heidän perheensä, kanssa. Pattayan kaupungintalon johto lähetti myös vanhempia edustajia osoittamaan tukensa Pattayan intiaaniyhteisölle ja toivottamaan heille ihanaa tasavallan päivää.

KUVA: Kao Ded Online

Tapahtuman järjestäjä Deeo Kumarsing kertoi Thaimaan medialle olevansa erittäin iloinen saadessaan juhlia Intian itsenäisyyden 75-vuotispäivää. Tilaisuudessa esiteltiin intialaisia ​​ja thaimaalaisia ​​esityksiä, joiden tarkoituksena oli jakaa kulttuuriaan osallistujien kanssa ja tuoda iloa ja jännitystä yleisölle.

Itsenäisyyspäivä Intiassa on kansallinen vapaapäivä, jota vietetään vuosittain 15. elokuuta maan itsenäisyysjulistuksen muistoksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta 15. elokuuta 1947. Sen jälkeen heidän uusi perustuslakinsa julkistettiin ensimmäisen kerran 26. tammikuuta.th, 1950.

Tapahtumassa esiteltiin myös herkullista intialaista ruokaa, ja sitä sponsoroivat avokätisesti useat organisaatiot ja ryhmät, mukaan lukien Jannaat Nightclub, H2O ja yhteisöryhmät, kuten alla olevasta esitteestä näkyy. Naresh Chander oli myös erittäin aktiivinen tapahtuman järjestämisessä ja edistämisessä sosiaalisessa mediassa ja kutsuessaan vieraita.

Pattaya Newsilla on monia intialaisia ​​lukijoita, itse asiassa he ovat kolmanneksi suurin lukijakuntamme vain thaimaalaisten ja Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisten jälkeen, ja toivomme, että jokaisella heistä oli ihana ja palkitseva tasavallan päivä!

KUVA: Kao Ded Online

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.