PÄIVITYS: Chonburin viranomaiset takavarikoivat asuinalueella lemmikkeinä pidetyt paenneet lionit

Chonburi -

Tammikuun 25. päivänä 2024 Chonburin villieläinviranomaiset päättivät takavarikoida kaksi leijonaa, joita kerrottiin pidetty laittomasti lemmikkeinä asuinalueella, sen jälkeen, kun leijonat pakenivat hetkeksi aitauksestaan ​​viallisen portin takia.

Katso videomme YouTube-kanavaltamme tästä!

Torstaina yhteisessä operaatiossa villieläinviranomaiset ja poliisi takavarikoivat kaksi lemmikkeinä pidettyä leijonaa asuinalueella Huay Yaissa Chonburissa. Suojelualueen 2 viraston johtajan Kongkiat Temtumnanin johtama operaatio seurasi raportteja, joiden mukaan leijonat pakenivat asunnosta ja havaittiin vaeltelevan Soi Khao Makok 13:n kaduilla samana päivänä.

Raporttien mukaan leijonat majoitettiin yksikerroksiseen asuntoon, josta löydettiin myös kaksi rottweileria. He ovat uros ja naaras, molemmat noin vuoden ikäisiä. Asunnonomistaja, joka tunnistettiin 28-vuotiaaksi rouva Pha, ilmoitti omistavansa leijonat ja myönsi ostaneensa ne kukin 500,000 2023 bahtilla Nakhon Pathomissa sijaitsevalta leijonatilalta joulukuussa XNUMX. Eroavaisuuksia ilmeni kuitenkin varmentamisen yhteydessä.

Viranomaisten paljastuksen mukaan rouva Phan esittämät asiakirjat kertoivat, että molemmat leijonat olivat uroksia, mutta alustava tarkastus paljasti, että niissä oli yksi uros ja yksi naaras. Lisäksi mikrosirun skannaukset paljastivat, että yhden leijonan mikrosiru näytti olevan ristiriidassa luovutuskirjeen tietojen kanssa, viranomaiset totesivat. Kumpaakaan leijonaa ei rekisteröity kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun osastolle, kuten A-luokan eläimille, kuten leijonille, vaaditaan.

Koska rekisteröimättömien leijonien pitäminen on laitonta ja mahdolliset turvallisuusongelmat, villieläinviranomaiset päättivät takavarikoida eläimet. Rauhoittavia aineita käytettiin leijonien kuljettamiseen turvallisesti Banglamungin villieläinten kasvatusasemalle, kunnes Pha saattoi esittää voimassa olevat asiakirjat jatkokäsittelyä varten.

Naapuri, rouva Soodjai, kuvaili leijonien käyttäytyvän koirien kaltaisesti, murinaen ajoittain vain ihmisten lähestyessä aitaa. Suojelualueen 2 viraston johtaja Kongkiat kuitenkin korosti, että lihansyöjäeläimet, kuten leijonat, voivat aiheuttaa suuria vaaroja muiden ihmisten elämälle.

Hän selitti, että leijonanomistajien, jotka saivat eläimet ennen 18. lokakuuta 2022, on tarkoitus ilmoittaa kansallispuistojen osastolle ennen maaliskuuta 2023. Phan tapauksessa hän sai leijonat joulukuussa 2023 eikä ilmoittanut niistä. hän on vuoden 2019 luonnonvaraisten eläinten suojelu- ja suojelulain rikkomisen kohteena.

Tämä tapaus äskettäisen tapauksen jälkeen, jossa leijonanpentu nähtiin ratsastavan a Bentley Pattayassa on herättänyt vaatimuksia villieläinten hallussapitomääräysten tiukemmasta täytäntöönpanosta. Pelkästään Chonburissa on virallisesti rekisteröity 14 leijonanomistajaa, mukaan lukien yksilöt, maatilat ja eläintarha. Myös Pattayan tapauksen leijonanpentu saatiin samalta Nakhon Pathomin tilalta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.