PÄIVITYS: Thaimaalainen nainen paljastettiin Lion Cubin todelliseksi omistajaksi Pattayassa, nyt syytteet vastaan

Pattaya -

Virkamiehet ja eläinlääkärit Office of Conservation Area 2:sta (Sri Racha) vierailivat leijonanpennun todellisen omistajan luona. Leijonanpentu havaittiin istumassa avokattoisessa Bentleyssä, jota ulkomaalainen ajoi Pattayalla aiemmin tällä viikolla.

Vierailu tapahtui 6. tammikuuta klo 24 virusvideo leijonasta. Viranomaisten mukaan thaimaalainen nainen, joka tunnistettiin vain neiti Pupeksi, 38, tuli ulos ilmoittamaan leijonan omistajuudesta. Hän näytti virkamiehille lailliset omistusasiakirjat ja antoi eläinlääkäreiden tarkastaa eläimen. Puolikymmentä minuuttia kestäneen terveystarkastuksen jälkeen leijonan todettiin olevan hyvässä kunnossa, ja eläinlääkärit löysivät sen oikeasta olkapäästä myös Thaimaan lain edellyttämän mikrosirun.

Suojelualueen 2 viraston johtaja Kongkiat Temluan selvensi, että leijonat kuuluvat valvottujen villieläinten luokkaan (tyyppi A), ja niiden hallussapito on sallittua vain voimassa olevalla luvalla. Leijonan henkilöllisyyden vahvistavan mikrosirun todettiin olevan tarkka ja linjassa Ratchaburin maakunnan Ban Pongin hallintotoimiston asiakirjojen kanssa, mikä vahvisti sen laillisen aseman.

Siitä huolimatta, Mr. Kongkiat ilmoitti, että neiti Pupella ei ole lupaa siirtää leijonaa. Hän sanoi, että hänen täytyisi ilmoittaa ensin Sri Rachan hallintotoimistolle suorittaakseen tarkastuksen paikassa, jossa leijona sijoitetaan. Lisäksi ei ole tarkoituksenmukaista kuljettaa leijonaa, olipa se pentu tai hihnassa, avoautossa, koska leijona voi silti aiheuttaa vaaraa lähistöllä oleville ihmisille ja vaatii valvottua eristämistä ja kuljetusta, Kongkiat lisäsi.

Samaan aikaan Pupe kertoi työskentelevänsä kiinteistöalalla. Hän sanoi, että hänen ulkomaalainen ystävänsä osti leijonan hänelle lahjaksi, koska he olivat kiinnostuneita eksoottisista eläimistä.

Neiti Pupe kasvatti leijonaa kotonaan muiden lemmikkiensä, kuten kissojen ja koirien, kanssa. Viime aikoina hänen työnsä oli ollut erittäin kiireistä, joten hän pyysi ulkomaalaista ystäväänsä, videolla näkyvää henkilöä, viemään leijonan lääkäriin, koska se oli sairas.

Neiti Pupe myönsi kuitenkin, ettei hän odottanut ystävänsä laittavan leijonaa avokattoiseen ajoneuvoon ja ajavan sillä kiertoajelua Pattayalla ennen lääkäriin menoa. Tapauksen leviämisen jälkeen Pupe moitti ystäväänsä sanoen, että tämä toi hänelle ongelmia. Hän on poistunut maasta tapahtuman jälkeen.

Rouva Pupe paljasti, että hän on parhaillaan hankkimassa tarvittavia lisäasiakirjoja leijonaeläimelleen. Huolimatta luottamuksestaan ​​saada lupa pian, häntä syytetään nyt hallussapidon ilmoittamisvaatimusten noudattamatta jättämisestä. Tästä rikoksesta voi seurata jopa vuoden vankeusrangaistus, enintään 100,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Lisäksi häntä epäillään muun hallussapitomääräyksen rikkomisesta, josta voi seurata kuuden kuukauden vankeusrangaistus, yli 50,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

Hänen ulkomaisesta ystävästään kerrottiin vain, että hän on 53-vuotias srilankalainen liikemies. Hän lähti Thaimaasta omaan maahansa 22. tammikuuta. Poliisi ei paljastanut hänen nimeään.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.