Päivitys: Thaimaan parlamentin valiokunta tutkii häiritsevää teini-ikäisten murhatapausta Sa Kaeossa

Kansallinen-

Parlamentin poliisivaliokunnan puheenjohtaja Chaichana Dejdecho kertoi 9. tammikuuta 00 kello 18 Thaimaan kansalliselle medialle tapauksesta, jossa teiniryhmä murhasi mielisairaan naisen Ms Buaphanin Aranyaprathetissa. , Sa Kaeo.

Uhri, jolla oli kuulemma mielenterveysongelmia, viisi 13–16-vuotiasta teini-ikäistä pahoinpiteli hänet fyysisesti kuolemaksi ja heitettiin lammeen lähellä koulua Sa Kaeossa. Myöhemmin kerrottiin, että kaksi epäillyistä oli Aranyaprathetin tutkivan poliisin poikia.

Tapahtuman jälkeen uhrin aviomies Panya Kongsaenkham todisti poliisille väärin, että hän murhasi vaimonsa. Panya kuitenkin vapautettiin, koska tutkiva poliisi löysi uusia todisteita, jotka osoittavat, että hän ei ollut edes läsnä murhapaikalla, mikä johti myöhemmin Aranyaprathetin poliisin apulaispäällikön siirtoon.

Chaichana sanoi Thaimaan medialle, että komitea kysyi Pol. Kenraali Surachet Hakphan, apulaiskansallinen poliisipäällikkö, koski tosiasioita siitä, miksi Aranyaprathetin poliisi pidätti Panyan ennen kuin se keräsi todisteita CCTV-materiaalista.

Mitä tulee tapaukseen, jossa Panyaa väitettiin hyväksikäytetyksi todistaakseen väärin poliisille, että hän murhasi vaimonsa, komitea tutki tosiasioita, Chaichana sanoi.

Kerrottiin, että vuotaneet materiaalit Panyan pahoinpitelystä mustalla laukulla peitettynä oli vain poliisin pilaa, mutta Chaichana sanoi Thaimaan medialle, ettei hän ollut vakuuttunut. Tämän seurauksena Aranyaprathetin poliisin apulaiskomissaari siirrettiin ei-aktiivinen viesti tutkinnan jatkuessa.

Valiokunta tutkisi edelleen saadakseen asianomaiset henkilöt vastuuseen lain mukaan poikkeuksetta, huomautti Chaichana.

Nuorten ja aikuisten rangaistusten tasoittamista koskevassa lainmuutoksessa hän päätti ottaa yhteiskunnan tosiasiat ja ongelmat ja esittää ne tapauskohtaisesti rikosten mukaan.

Tässä tapauksessa kerrottiin vuotaneen ryhmäkeskustelun, joka kertoi väitetystä väkivaltaisesta käyttäytymisestä ryhmässä ja aiemmista väkivaltaisista teoista. Lisäksi tämä teini-ikäinen ryhmä väitti myös juoneen Krathomia säännöllisesti ja nauttineen muita laittomia aineita, Chaichana sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.