Aviomiehen väärä tunnustus paljastaa järkyttävän käänteen: thaimaalaiset teini-ikäiset paljastettiin julmasta pahoinpitelystä ja henkisesti sairaan naisen murhasta Sa Kaeossa

Sa Kaeo-

15. tammikuuta 2024 Thaimaan valtakunnalliset tiedotusvälineet raportoivat tapauksesta, jossa mielisairaalla henkilöllä löydettiin päähaava Aranyaprathetissa, Sa Kaeossa, koulun viereisestä lampista 12. tammikuuta.

Päivitys tähän tarinaan löytyy täältä.

Aranyaprathetin poliisi suoritti tutkimuksen ja havaitsi, että uhrilla, joka oli julkisesti tunnistettu vain rouva Buaphaniksi (jonka sukunimi poliisi salasi), 47, oli haavoja kasvoissa ja päässä, ja hän oli kuollut yli vuorokauden ajan.
Aranyaprathetin tutkintapoliisi siirsi vainajan ruumiinavaukseen Aranyaprathetin sairaalaan ja Chao Phraya Abhaibhubejhr -sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi ja keräsi myös CCTV-materiaalia tapahtuma-alueella todisteeksi.


Tapahtuman jälkeisenä päivänä uhrin aviomies, joka oli julkisesti tunnistettu vain herra Panyaksi (jonka sukunimi poliisi ei salannut), 54, kertoi poliisille, että hän pahoinpiteli henkisesti sairasta Buaphania. kuolemaansa ja antoi todistuksen, jossa kuvattiin rikoksia yksityiskohtaisesti. Tämän jälkeen poliisi otti hänet kiinni Sa Kaeon lääninoikeuteen tammikuun 13. päivänä.
Aranyaprathetin poliisi ei kuitenkaan vieläkään ollut vakuuttunut Panyan todistuksesta, vaan jatkoi tutkintaa ja keräsi lisätodisteita. Poliisi havaitsi, että Panya ei ollut paikalla rikospaikalla ja rikoksia teki viisi 5-13-vuotiasta teini-ikäistä.
Poliisin ilmoituksen mukaan 10. tammikuuta kello 10 ryhmä teini-ikäisiä kokoontui Aranyaprathetin lammen lähelle ja kaksi heistä kiusasi mielenterveysongelmia sairastavaa uhria, mikä sai tämän suuttumaan ja heittämään pullon. yhden teinin luona.
2. tammikuuta kello 00:11 teini-ikäinen ryhmä palasi etsimään uhria 800 metrin päässä ensimmäisestä tapahtumapaikasta ja yksi teini-ikäisistä potki uhrin kasvoihin ennen kuin kidnappasi hänet kouluun ja heitti hänet lampeen. poliisille.

Kaikki teini-ikäiset tunnustivat poliisille tehneensä rikoksia seuratessaan ikätoveriaan. Kahden 16-vuotiaan teini-ikäisen kerrottiin kuitenkin olleen jengin johtajia ja paikallisen poliisin poikia. Jatkotutkinta keskeytettiin, koska he olivat nuoria, ja kuulusteluissa on poliisin mukaan oltava avoimuussyistä läsnä monialainen ryhmä.
Mitä tulee Panyaan, joka tunnusti poliisille hyökänneensä fyysisesti vaimonsa kuoliaaksi, Aranyaprathetin poliisi tutkisi tarkemmin syitä, miksi hän myönsi rikoksen ja voisi kertoa rikoksesta yksityiskohtaisesti, vaikka hän ei ollut paikalla rikospaikalla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.