Pattaya tavoittelee 27 miljoonaa turistia vuonna 2024

Pattaya -

Pattayan matkailuviranomaiset tavoittelevat 27 miljoonaa kävijää (mukaan lukien thaimaalaiset) rannikkokaupunkiin vuonna 2024.

Thaimaan matkailuviraston Pattayan toimiston johtaja Urai Mukpradapthong totesi, että tavoite on realistinen perustuen vuonna 2023 odotettavissa oleviin turistituloihin, jotka todennäköisesti saavuttavat 23 miljoonan tavoitteen lopullisten tulosten taulukoinnin jälkeen.

Pattaya koki kotimaisten ja kansainvälisten matkailijoiden määrän kasvun vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä, mikä johtui osittain joidenkin maiden, kuten Intian, Venäjän ja Kiinan, viisumivapausjärjestelmästä. Kaupungin suosiota matkailukohteena tukevat sen monipuoliset nähtävyydet, kuten urheilutilat ja suuret kongressikeskukset.

Rouva Urai totesi, että kaupungin yritykset isännöidä aktiivisesti tapahtumia, kuten viimeaikaisia Uuden vuoden juhla, road show -tapahtumat ja näyttelyt Euroopassa ja Lähi-idässä ovat myös lisänneet niin kansainvälisten kuin kotimaisten matkailijoiden määrää.

Ulkomaisista vierailijoista mitattuna Pattayalla vuonna 2023 eniten vierailtuja maata olivat Venäjä, Intia, Kiina, Etelä-Korea ja Vietnam.

Vaikka lopullinen saapuvien määrä vuonna 2023 ei ole vielä saatavilla, Pattaya pyrkii vastaanottamaan jopa 27 miljoonaa turistia vuonna 2024, neiti Urai sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.