PATTAYA COUNTDOWN 2024: Fantastic Beach Celebration vetää väkeä Pattaya Beachille

Pattaya -

29. joulukuuta 2023 Pattayan kaupungin pormestari Pramet Ngampichet ja asiaankuuluvat virastot avasivat virallisesti PATTAYA COUNTDOWN 2024 -tapahtuman lukuisten turistien keskuudessa Pattaya Beachillä, Chonburissa.

Suuri tapahtuma oli Fantastic Beach -teeman alla 29. - 31. joulukuuta 2023 Central Pattaya Beachillä. Lisäksi toinen tapahtuma KOH LAN COUNTDOWN 2024 järjestetään myös 31. joulukuuta Na Baan Pierissä Koh Lanissa, jossa thaimaalaiset musiikkitaiteilijat osallistuvat viihteeseen uudenvuoden juhlien aikana.


30. joulukuuta lavan sisäänkäynnin portti avattiin klo 5 alkaen DJ-showsta ja kuuluisista thaimaalaisista artisteista, kuten Indigo, Bodyslam, Joey Boy ja paljon muuta.
31. joulukuuta lavan sisäänkäynti aukeaa klo 4 alkaen DJ-showsta ja tunnetuista thaimaalaisista artisteista, kuten F.HERO, Boy Peacemaker, Monik & Wanyai ja paljon muuta. Lähtölaskentatapahtuma järjestetään uuden vuoden juhlimiseksi mahtavilla ilotulitusnäytöksillä.

TPattayan kaupungin pormestari toivotti onnea ja turvallista matkustamista tulevalle uudelle vuodelle. Tapahtuma tuki myös Pattayan matkailua ja lähialueita kestävällä matkailulla. Se tuottaisi tuloja paikallisille ruokakojuilla ja muilla palveluilla uudenvuoden juhlien aikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.