Pattaya ehtii lohikäärmeen vuoden lukuisiin jännittäviin tapahtumiin tammikuussa

Pattaya -

Kun kalenteri kääntyy tammikuuhun 2024, Pattaya toivottaa tervetulleeksi Lunar New Year of the Dragon eloisan tapahtumakalenterin, joka lupaa jännitystä kaikille. Perinteisistä seremonioista toiminnantäyteisiin vesiurheilukilpailuihin on jokaiselle jotakin nautittavaa koko tämän kuun ajan.

1. Markkinat: Walk & Eat Festival 2023

Niille, jotka haluavat maistaa paikallista charmia, suuntaa Naklua Market Walk & Eat -festivaalin 15. painos, joka järjestetään parhaillaan 14. tammikuuta asti. Tapahtuma järjestetään joka lauantai ja sunnuntai 6.-7. tammikuuta ja 13.-14. tammikuuta. Kävele vilkkaalla Old Naklua Marketilla, joka ulottuu Pho Nakluasta Naklua Bridgeen, ja nauti valikoimasta herkullisia katuruokaa ja käsintehtyjä matkamuistoja. Saat lisätietoja tästä tapahtumasta napsauttamalla tai napauttamalla tätä.

2. Pattaya Watersport Festival 2024

Nosta adrenaliinia paikallisessa Pattaya Watersport Festival 2024 -kilpailussa, joka järjestetään 5.–7. tammikuuta. Kannusta taitavia kilpailijoita, kun he navigoivat Jomtien Beachin aalloilla Jomtien Beachin vesiurheilukeskuksessa.

3. Kansallinen lasten päivä

Tammikuun 13. päivänä perheet voivat kokoontua Pattayan kaupungintaloon kansallisen lastenpäivän juhliin. Odota hauskaa päivää, jossa on toimintaa, pelejä ja viihdettä, jotka on suunniteltu tuomaan iloa nuorille.

4. SUP Pattaya Championships 2024

Myöhemmin kuussa, 27.–28. tammikuuta, Pattayan vesiurheilun mestaruuskilpailut palaavat, ja SUP Pattaya Championships 2024 -kilpailut ovat keskiössä. Todista seisovien melontalautailijoiden armoa ja taitoa heidän liukuessaan Jomtien Beachin vesillä.

5. Pattaya Fishing Games 2024

Kilpailuhenkisille Pattaya Fishing Games -tapahtumat 29.-30. tammikuuta tarjoavat mahdollisuuden testata kalastustaitojaan. Heitä siima toivossasi, että pääset saavuttamaan suurimman saaliin ja voitat halutun tittelin Jomtien Beachin arvostetuissa kalastuspeleissä kuukauden lopussa.

Pysy ajan tasalla tapahtumien lisätiedoista ja -ajoista seuraamalla PRPATTAYA Facebook-sivu tai soita 24/7 Pattaya Contact Centeriin numeroon 1337. Monipuolisen ja jännittävän tapahtumavalikoimansa ansiosta Pattaya lupaa ikimuistoisen tammikuun lohikäärmeen vuonna. Joten pakkaa laukut, omaksu juhlahenkeen ja valmistaudu kokemaan Pattayan taika!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.