Pattayalaisen miehen väitetään hyökänneen kuwaitilaisen turistin kimppuun, kun hän oli osallisena moottoripyörä-onnettomuudessa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Thaimaalainen moottoripyöräilijä lyötiin myöhään tiistai-iltana Pattayalla pienessä moottoripyörän törmäyksessä, jonka uskotaan olevan kuwaitilainen turisti.

Tapaus sattui Lähi-idän ravintolan ulkopuolella Soi Yensabaissa Etelä-Pattayalla 26. joulukuuta. Ravintolaomistajan rouva Chorfa Iamla-orin mukaan uhri, parikymppinen miesturisti Kuwaitista, oli poistumassa ravintolasta chopper-pyörällään, kun hänen ajoneuvonsa moottori yhtäkkiä lakkasi toimimasta keskellä tietä.

Rouva Chorfa, joka näki koko tapahtuman, kertoi, että uhri yritti käynnistää moottoripyöräänsä uudelleen, kun thaimaalaisen miehen ohjaama valkoinen Honda Click -moottoripyörä törmäsi yhtäkkiä uhrin pyörään.

35-40-vuotias thaimaalainen moottoripyöräilijä löi sitten turistia nyrkillä kasvoihin. Turistista huolestuneena rouva Chorfa sanoi pyytäneensä miestä pysähtymään, mutta tämä kieltäytyi ennen kuin löi turistia vielä kahdesti, jolloin tämä kaatui yhdessä moottoripyöränsä kanssa.

Onneksi paikan päällä ohitti tuntematon paikallinen toimittaja, joka yritti puuttua asiaan ja lieventää tilannetta. Hyökkääjän kerrotaan kuitenkin pysyneen sotaallisena ja jopa haastanut toimittajan kuvaamaan tapauksen. Lopulta hän pakeni paikalta moottoripyörällään jättäen ravistetun uhrin taakseen.

Kerrottiin, että uhri teki valituksen Pattayan poliisille tapahtuman jälkeen ja on pyytänyt Pattayan poliisia etsimään ja pidättämään epäillyn syyttämään häntä pahoinpitelystä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.