Tham Luang Cave toivottaa ulkomaiset turistit virallisesti tervetulleeksi tutustumaan Chiang Rain syvempiin kammioihin 1,500 XNUMX bahtilla

Chiang Rai-

Klo 1, 30. joulukuuta 25, Chutidet Kamonchanut, suojelualueen hallinnan toimiston nro 2023 johtaja, toivotti ensimmäisen turistiryhmän virallisesti tervetulleeksi Tham Luangin kansallispuiston syvempiin kammioihin. Mae Sai, Chiang Rai

Ryhmään kuului 8 henkilöä Amerikan, Kanadan, Australian ja Hongkongin kansallisuuksista. Sisäänpääsymaksu Tham Luangin luolassa 2. ja 3. kammiossa oli 1,500 bahtia.

Chutidetin raportin mukaan ulkomaalaiset turistit ylistivät yksimielisesti koulutusseikkailua ja olivat vaikuttuneita siitä, kun he saivat omakohtaisen kokemuksen maailmanlaajuisesta 13 villisian pelastustehtävästä.

Matkan aikana ryhmä koostuisi alle 12 hengestä, ja heidän on rekisteröidyttävä etukäteen ja tarkistettava mahdolliset haitalliset sairaudet ennen kuin lähtevät tutustumaan luolaan, joka aukeaa jopa 50 hengelle päivässä. Turistien mukana oli viisi ammattiopasta turvavarusteineen, Chutidet sanoi.

Lehdistön aikaan Chutidet raportoi, että luolaan oli ilmoittautunut 35 ihmistä. Kansallispuiston virkailijat laittaisivat heidät jonoon ja ottaisivat heihin yhteyttä lisäilmoituksia varten.

Chutidet korosti matkailijoiden turvallisuutta, syvempien kammioiden tutkiminen voi osoittautua vaikeaksi. Turistien tulee pukeutua ja noudattaa tarkasti ammattioppaiden ohjeita.

Viranomaiset ovat irtisanoneet online-valituksia luolan liian kalliista hinnoista ja sanoi, että luolia tutkineilla turisteilla ei ollut valittamista ja heidän mielestään hinta oli kohtuullinen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.