Pelastusoperaatio: Laihtuneet tiikerit ja leopardit siirretty Mukdahanin eläintarhasta kiireelliseen hoitoon

KUVA: WFFT/Amy Jones

Mukdahan-

Osaston Wildlife Conservation Officen johtaja Phadet Laithong kertoi 22. joulukuuta 2023 Thaimaan kansalliselle medialle, että villieläinten ja kasvien suojeluviranomaiset suorittivat tarkastuksen ja siirsivät viisitoista epäterveellistä tiikerettä ja leopardia Mukdahanin eläintarhassa Wildlife Friends Foundationille. lisähoitoa ja lääketieteellistä hoitoa.

Katso ensin täältä aiempi raporttimme tähän eläintarhaan kohdistuneesta ratsastuksesta, jonka seurauksena eläimet olivat äskettäin huonossa kunnossa.

Phadetin mukaan Thaimaan kansallispuiston virkailijat olivat tarkastaneet Mukdahanin eläintarhan aiemmin ja peruuttaneet eläintarhan toimiluvan. Eläintarha pystyi sitten laillisesti kuljettamaan tai myymään eläimiä muihin yksityisiin eläintarhoihin, mutta Mukdahanin eläintarha ei pystynyt tekemään niin.

Tämän seurauksena Wildlife Friends Foundation raportoi asianomaisille virastoille eläinten pelastamiseksi, Phadet sanoi.

KUVA: WFFT/Amy Jones
KUVA: WFFT/Amy Jones
KUVA: WFFT/Amy Jones

Wildlife Friends Foundationin pääsihteeri Edwin Wiek paljasti julkisesti Thaimaan kansalliselle medialle, että säätiö siirsi laihtuneita tiikereitä ja leopardeja Mukdahanin eläintarhasta uuteen kotiin Phetchaburiin.

KUVA: WFFT/Amy Jones

Tiikereitä ja leopardeja oli kuitenkin yhteensä 23, joista 15 oli epäterveellistä tai laihtunutta. Edwin sanoi, että tiikereiden toipuminen kestää vähintään 10 päivää ennen kuin ne leikataan. Kaikki tiikerit olisivat kaiken kaikkiaan kunnossa asiantuntevan hoidon ansiosta, Edwin vakuutti.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.