Ulkomaalaisen ruumis löydetty Sattahip Watersista

KUVA: Thairath

Sattahip -

Sattahipin viranomaiset löysivät ulkomaalaisen ruumiin Sattahipin vesiltä 16. He selvittävät mahdollisuutta, että löydetty ruumis voi olla yhteydessä neljän ihmisen kerrottiin menehtyneen kaukana Jomtien Beachistä aiemmin tällä viikolla.

Lauantaina Sattahipin poliisi sai ilmoituksen turistilta kuolleesta henkilöstä, joka löydettiin kellumasta Koh Nang Ramin läheltä Samae Sanin osa-alueella, Sattahipin alueella, Chonburin maakunnassa. Tapahtumapaikka oli noin 3 kilometriä merestä pohjoiseen.

Vainaja oli kalju, 50-60-vuotias mies, jolla oli ulkomaalaisia ​​muistuttavia piirteitä. Hänellä oli yllään vain siniset shortsit. Hänestä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia, eikä ensitarkastuksessa havaittu merkkejä loukkaantumisesta tai rikoksesta. Hänen on arvioitu olleen kuollut 3-5 päivää ja hajoaminen oli alkanut.

Sattahipin poliisin mukaan kuolinsyy on edelleen mysteeri. Armeijan laivasto ja pelastusyksiköt nousivat yhdessä ruumiin kajakkiin ennen kuin vetivät hänet pikaveneellä takaisin rantaan. Ruumis lähetettiin sitten poliisisairaalan oikeuslääketieteelliseen instituuttiin henkilöllisyyden tarkistamista ja kuolinsyyn selvittämistä varten.

Pol. Kapteeni Kritsada Intachote, Sattahipin poliisiaseman apulaistutkija, paljasti, että poliisi tutkii mahdollista korrelaatiota löydetyn ruumiin ja ruumiin välillä. neljä henkilöä ilmoitti kelluvansa kaukana Jomtien Beachillä yöllä tiistaina 12. joulukuuta.

Tapauksesta kertoi hotellin työntekijä, joka kertoi saaneensa hotellin vieraan hälytyksen, että noin 400-500 metrin päässä rannasta kelluu neljä ihmistä noin kello 6. Raportti aiheutti tuntikausien etsinnät, jotka lopulta keskeytettiin konkreettisten tietojen puutteen vuoksi, ja viranomaiset uskoivat, että kyseessä saattoi olla väärä hälytys.

Kuitenkin Pol. Kapteeni Kritsada paljasti, että toistaiseksi ei ole tietoa kadonneesta henkilöstä tapahtuman läheisyydessä. Jos joku uskoo tuntevansa henkilön tai jos on huolissaan kadonneesta sukulaisesta, hän voi ottaa yhteyttä Sattahipin pelastusyksikköön tai Sattahipin poliisiasemalle 24/7.

KUVA: Thairath
KUVA: Thairath
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.