Etsi neljä ilmoitettua kadonnutta henkilöä Jomtien Beach Watersista jäädytettynä

Pattaya -

Neljän kadonneen henkilön etsintä Jomtien Beachin vesillä Chonburissa on väliaikaisesti keskeytetty. Päätös tehtiin sen jälkeen, kun epäillyistä kadonneista henkilöistä ei ole saatu konkreettista tietoa, ja viranomaiset uskovat nyt, että kyseessä on saattanut olla väärä hälytys.

Joulukuun 12. päivänä Na Jomtienin poliisi sai ilmoituksen, että neljä ihmistä havaittiin kellumassa keskellä merta Jomtien Beachin edustalla. Vastauksena Sawang Rojanatham -säätiön ja Sawang Boriboon Foundationin 20 työntekijän yhteinen pelastusryhmä lähetettiin välittömästi alueelle.

Alkuperäinen ilmoitus neljästä henkilöstä on peräisin nimettömältä hotellin työntekijältä. Työntekijä kertoi saaneensa ilmoituksen vieraalta, joka kertoi hänelle, että noin 400-500 metrin päässä rannasta kelluu neljä ihmistä tiistaina kello 6 aikoihin, ennen kuin he yhtäkkiä katosivat.

Pelastuslaitokset, joihin kuului yli kymmenen sukeltajaa ja vesiskootteria, suorittivat laajat etsinnät vesillä ja haastattelivat mahdollisia todistajia tiistai-iltana. Yrityksistä huolimatta neljää ilmoitettua kadonnutta ei ole vielä löydetty ilmoitushetkellä.

Tapahtumapaikan lähellä ankkuroitu kalastusvene lisäsi hämmennystä. Miehistö ilmoitti havainneensa vain yhden ulkomaalaisen uimassa lähistöllä, mutta pian myöhemmin he poistuivat alueelta turvallisesti eivätkä kalastajat tienneet mahdollisista hätätilanteista.

On myös kerrottu, että hotellin työntekijän antamien tietojen lisäksi kukaan muu pelastusryhmien haastattelema ei ollut nähnyt neljää henkilöä.

Ristiriitaisten tietojen ja selvien todisteiden puuttumisen vuoksi etsintä on väliaikaisesti keskeytetty. Viranomaiset kuitenkin vakuuttivat yleisölle, että uusi etsintäoperaatio käynnistetään välittömästi, jos kadonneista tulee uutta tietoa tai ilmoituksia.

Vielä ei ole selvää lehdistön aikaan 13. joulukuuta illalla, oliko ketään todella kadonnut, eikä poliisille ole tehty ilmoituksia kadonneista henkilöistä ystäviltä tai sukulaisilta, mikä sai poliisin epäilemään tilanteen saaneen olla väärä hälytys ja vain tapaus, jossa silminnäkijät olivat huolissaan uimareista, jotka uivat kaukana rannasta, mutta palasivat lopulta turvallisesti rantaan.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.