Päivitys: Entinen thai-nyrkkeilymestari kiistää syytökset sopimattomasta toiminnasta alaikäisen kanssa ja lupaa taistella loppuun asti

Khon Kaen-

Klo 11, 00. joulukuuta 13, Somluck Kamsing, entinen kultamitalin voittanut amatöörinyrkkeilijä, puhui poliisille väitteistä 2023-vuotiaan tytön viemisestä hotelliin Khon Kaenissa.

Lue äskettäisestä skandaalista, jonka mukaan entinen kultamitalin voittanut amatöörinyrkkeilijä vei 17-vuotiaan tytön hotelliin Khon Kaenissa.

Khon Kaenin poliisi nosti syytteen 1.) Alle 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen kaappaamisesta huoltajaltaan, 2.) Alle 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan henkilön ottaminen sopimattomaan tekoon, 3.) Syytön teko. toimii alle 18-vuotiasta henkilöä vastaan ​​voimakeinoin ja 4.) Yritetään pakottaa muita sopimattomiin tekoihin voimakeinoin.

Somluck kertoi Thaimaan tiedotusvälineille pyytäneensä anteeksi thaimaalaisilta, hänen perheeltään ja uhrin perheeltä tapahtuneesta, koska hän ei tiennyt uhrin olevan 17-vuotias. Jos hän olisi tiennyt uhrin olevan alaikäinen, tällaista tapausta ei olisi tapahtunut, Somluck sanoi.

Somluck paljasti julkisesti ilman ilmeistä huolta thaimaalaiselle medialle, että hän kiisti kaikki neljä häntä vastaan ​​esitettyä syytöstä ja vannoi taistelevansa loppuun asti., jossa tuodaan esille, että uhrin väitetään käyttäneen väärennetyn henkilötodistuksen kuvaa päästäkseen yökerhoon, johon vain 20-vuotiaat ja sitä vanhemmat pääsevät sisään.

Sillä välin poliisit keräsivät DNA-todisteita Somluckista ja suorittivat uhrin ruumiintutkimuksen meneillään olevan tapauksen jatkotutkintaa varten.

Asiaan liittyvissä uutisissa Thaimaan varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul antoi baareille ja viihdepaikoille määräyksen vahvistaa henkilöllisyystarkastustaan ​​sisäänpääsyä varten, ottamalla vain alkuperäiset henkilötodistukset, eivätkä hyväksyneet kopioita tai valokuvia puhelimissa sisäänpääsyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.