Entinen nyrkkeilymestari tutkittiin, koska hänen väitetään vieneen alaikäisen hotelliin Khon Kaenissa

Khon Kaen-

Mueang Khon Kaenin poliisit tutkivat 11. joulukuuta 2023 Somluck Kamsingin, entisen kultamitalin voittanut amatöörinyrkkeilijän tapausta, koska hänen väitetään ottavan 17-vuotias tyttö hotelliin Khon Kaenissa.

Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat, että Mueang Khon Kaenin tutkintaviranomaiset lähettivät Somluckille kutsun kuulustellakseen syytöstä.

Somluckin kerrotaan vahvistaneen päivämäärän 12. joulukuuta, jolloin hän vierailee Mueang Khon Kaenin poliisiasemalla ja selventää tilannetta ja häntä vastaan ​​esitettyjä syytöksiä.

Somluck on sanonut olevansa täysin syytön ja ettei hän tehnyt mitään alaikäisen kanssa eikä häntä ole nostettu virallisesti syytteeseen lehdistöhetkellä.

Lisäksi poliisi tutki todistajia ja saattoi 17-vuotiaan uhrin Khon Kaenissa sijaitsevaan lasten- ja naistenkotiin asianomaisten viranomaisten kuulusteltavaksi.

Aluksi poliisit keräsivät lisätodisteita paikallisista CCTV-materiaalista ja suorittivat tutkinnan viihdepaikasta, jonka väitetään tarjonneen palveluita alle 20-vuotiaille. jatkaessaan Kamsingia vastaan ​​esitettyjen syytösten tutkimista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.