Thaimaan kuninkaan poika vierailee Pattayan Nong Nooch Gardensissa

Pattaya -

Vacharaesorn Vivacharawongse, Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa Thaimaan kuninkaan toiseksi vanhin poika, vieraili Nong Nooch Gardenissa Pattayan alueella lauantaina 9. joulukuuta.

Vaikka vierailusta ei ilmoitettu virallisesti, se herätti yleisön huomion, kun katsojat kokoontuivat ottamaan kuvia kuninkaan pojan kanssa, joka on hyvin maanläheinen.

Mr. Vacharaesorn, joka on palannut Thaimaahan viisi päivää, vietti päivän tutustuen laajaan 1,700 rain puutarhaan kuuluisan trooppisen puutarhan omistajan Kampon Tansajjan seurassa. Heidän kiertueensa alkoi esityksellä, jossa esiteltiin norsujen älykkyyttä ja taitoa puutarhassa.

Esityksen jälkeen ryhmä nousi raitiovaunuun kattavalle kierrokselle Nong Nooch Gardens -puistoon, jossa tutustuttiin monipuoliseen valikoimaan kasvilajeja ja kiehtovia veistoksia ja elämänkokoisia patsaita eri eläimistä.

Vacharaesorn ilmaisi erityisen kiinnostuksensa puutarhassa oleviin museonäyttelyihin. Automuseo, thaimaalainen nukkemuseo ja Buddha-museo valloittivat hänen huomionsa.

Osoittaessaan rakkauttaan kasveja kohtaan Vacharaesorn kiipesi portaita Khao Bandai Kritiin istuttamaan intialaisen shorea robustan. Kukkulan alue toimii ainutlaatuisena matkailukohteena, joka on omistettu Nong Nooch Gardensissa esiintyvien kasvilajien säilyttämiselle.

Vacharaesorn on Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn Phra Vajiraklaochaoyuhuan (Rama X) toiseksi vanhin poika. Hän on suorittanut oikeustieteen kandidaatin ja maisterin tutkinnon Stetson University College of Lawsta Yhdysvalloissa. Hän on asunut New Yorkissa 27 vuotta ja on alkanut vierailla Thaimaassa jälleen kuluvana vuonna pitkän poissaolon jälkeen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.