Päivitys: Kaksi thaimaalaista julistettiin kuolleeksi Denizlin bussi-onnettomuuden jälkeen

Kansallinen-

23. marraskuuta 2023 matkatoimisto DORAK ASIA ilmoitti julkisesti päivityksen Denizlin kaupungissa äskettäin tapahtuneesta onnettomuudesta, että kaksi thaimaalaista julistettiin kuolleeksi.

Lue lisää äskettäisestä onnettomuudesta, jossa thaimaalaisia ​​turisteja kuljettanut linja-auto joutui onnettomuuteen matkalla Denizlin kaupunkiin.

DORAK ASIAn ilmoituksen mukaan onnettomuudesta seurasi thaimaalainen opas ja thaimaalainen turisti, joka oli ilmoitettu kuolleeksi siirrettyään paikallisiin sairaaloihin. Yhtiö ei salannut uhrien nimet.

DORAK ASIAlla oli virallisesti seuraava kirje:
Pahoittelemme, että yhtiömme bussi joutui onnettomuuteen Denizli-Afyonkarahisar-moottoritien johdolla Cardakin lentoaseman risteyksessä 23. marraskuuta. Linja-auto törmäsi toiseen ajoneuvoon, jolloin se suistui tieltä ja törmäsi tien päällä olevaan valtatien suuntaviittiin. Tapahtumassa loukkaantuivat kuljettaja, apuopas ja 26 kyydissä ollut thaimaalaista turistia.

Kiertueryhmän 26 henkilöstä 22 loukkaantui lievästi, ja heitä hoidetaan tällä hetkellä kolmessa paikallisessa sairaalassa. DORAK on järjestänyt jokaiseen sairaalaan 4 henkilökunnan jäsentä auttamaan sairastuneiden aterioiden ja muiden tarpeiden järjestämisessä.

Sekä DORAK että Thaimaan suurlähetystö tarjoavat aktiivisesti apua ja ovat järjestäneet lentoja varmistaakseen kiertueen jäsenten turvallisen paluun Thaimaahan.


Pattaya News ilmaisee osanottomme onnettomuuden uhrien omaisille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.