Linja-auto-onnettomuus Turkissa vahingoittaa useita thaimaalaisia ​​turisteja

Kansallinen-

23. marraskuuta 2023 Thaimaan kuninkaallisen suurlähetystön virkailijat Ankarassa, Turkissa, paljastivat julkisesti, että thaimaalaisia ​​turisteja kuljettava linja-auto joutui onnettomuuteen matkalla Denizlin kaupunkiin. Onnettomuudessa loukkaantui 4 vakavasti ja 22 lievästi.

Turkkilaiset toimittajat kertoivat yleisölle, että onnettomuuteen osallistui Dorak Tour Companyn linja-auto, joka kuljetti 26 thaimaalaista turistia, jotka olivat matkalla Denizlin kaupunkiin. Yhtäkkiä linja-auto törmäsi epäselvästä syystä vakavasti tienvarsitauluun.

Tämän seurauksena 4 tunnistamatonta thaimaalaista turistia loukkaantui vakavasti ja 22 thaimaalaista vain lieviä vammoja. Heidät siirrettiin Cardakin ja Pamukkalen sairaaloihin Denizliin pian sen jälkeen.

Aluksi Turkin suurlähetystön virkamiehet ottivat yhteyttä uhrien perheisiin antaakseen heille päivityksiä heidän omaistensa terveydentilasta.

Onnettomuuden tarkasta syystä ei kuitenkaan tiedotettu lehdistölle enempää.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.