Pattayan poliisi järjestää massiivisen rantapartioinnin lisätäkseen turistien luottamusta

Pattaya -

Pattayan lainvalvontaelimet tehostivat eilen turvapartioita varmistaakseen turistien turvallisuuden tulevien suurten festivaalien aikana.

Massiivinen partio tapahtui marraskuun 21. päivän yönä pääasiassa Pattaya Beachillä Polin johtamana. Eversti Parinya Klinkeasorn, Chonburi Immigrationin päällikkö, sekä yli 100 muuta virkailijaa, mukaan lukien Pattayan poliisi, turistipoliisi ja vapaaehtoiset, sekä thaimaalaista että englanninkielistä henkilökuntaa.

Polin mukaan. Eversti Parinya, aloitteen tavoitteena oli vahvistaa Pattayan vierailijoiden luottamusta Pattayan kansainvälinen ilotulitusfestivaali 2023, suunniteltu tälle viikonlopulle, ja Loy Krathong -festivaali, joka järjestetään myöhemmin 27. marraskuuta.

Kiinalaisten, intialaisten, kazakstanilaisten, taiwanilaisten ja venäläisten matkailijoiden viisumivapausohjelmien ollessa voimassa Pol. Eversti Parinya sanoi odottavansa näkevänsä merkittävän turistien tulvan Pattayalle mainittujen juhlien aikana. Hän lisäsi, että tukeakseen tätä tulvaa Thaimaan kuninkaallinen poliisi on tehnyt yhteistyötä Thaimaan ulkomaalaisten asukkaiden kanssa, joilla on eläkeviisumi, tarjotakseen aikaansa vapaaehtoistyön auttamiseksi turisteille.

Eilen partio keskittyi pääasiassa kertomaan vierailijoille, kuinka ottaa yhteyttä Pattayan lainvalvontaviranomaisiin hätätilanteissa. Yli 100,000 XNUMX kävijää odotetaan Pattayalle ilotulituksiin, Pol. Eversti Parinya sanoi, että festivaali oli tärkeä tilaisuus esitellä Thaimaan ainutlaatuisuutta ja edistää matkailua. Lopuksi virkailija kehotti yritysten omistajia kohtelemaan vierailijoita kunnioittavasti ja pidättäytymään kaikista hyväksikäyttötavoista.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.