Ulkomaalainen löydettiin loitolla Pattaya Baysta

Pattaya -

Salaperäinen ulkomaalainen löydettiin kadonneena merestä Pattayasta eilen aamulla, ja hänet pelastettiin turvallisesti lautalla. Aluksen saapuessa laituriin mies kuitenkin katosi muiden matkustajien joukkoon jättäen veneen kapteenin hämmentyneeksi.

Päivitys 20. marraskuuta, 7:00: Matkustaja lautalla, joka kuvasi TikTok-videon tapauksesta, Asadakorn "kopio" Bangsi on antanut päivityksen asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle, jossa todetaan, että mies oli venäläinen ja päättänyt uida Pratumnakista Koh Larniin vain siksi, että "hänestä tuntui siltä" ja hän oli vahva uimari, mutta otti apua lautalta väsyttyään. Mies lähti lautalta matkustajien mukana, mikä hämmentyi kapteenia ja siksi miehistö luuli hänen kadonneen, mutta hän oli turvassa ja terve, ja hänet autettiin saamaan pikavene lopulliseen määräpaikkaansa.kansakunta.

Haluatko nähdä videon? Katso se YouTube-kanavaltamme napsauttamalla tätä.

Tapaus paljastui, kun sosiaalisessa mediassa jaettiin 20 sekunnin video 19. marraskuuta. Sosiaalisen median käyttäjien valtavan huomion saanut kuvamateriaali kuvasi noin 30-vuotiasta ulkomaalaista miestä kellumassa keskellä aaltoilevaa merta Pattayan lahdella.

Hänellä oli yllään vain musta paita ja mustat uimahousut. Videon kuvasi matkustaja Koh Larniin matkalla olevalla lautalla, joka sattui törmännyt ulkomaalaisen miehen päälle. Raporttien mukaan hänet löydettiin yli kahden merimailin päässä Pattayan rannasta voimakkaiden tuulien ja korkeiden aaltojen keskellä.

S.Phuang Phayom 6 -lautan kapteeni, Mr. Nit Thongdee, 50, paljasti myöhemmin Pattaya Newsille, että hän päätti pysäyttää lautan ja heitti pelastusrenkaan miehen pelastamiseksi. Aluksi hän luuli, että se oli ruumis, mutta huomasi, kun vene lähestyi, että se oli todella ulkomaalainen, joka heilutti käsiään apua saadakseen, mutta oli yleisesti ottaen rauhallinen epävarmasta tilanteesta huolimatta.

Autettuaan yksilöä onnistuneesti kapteeni jatkoi matkaa Na Baanin laiturille Koh Larnilla. Saapuessaan saarelle ulkomaalainen kuitenkin vain poistui aluksesta ja katosi muiden matkailijoiden mukana ilman, että herra Nitillä oli tilaisuutta kysyä, kuinka hän päätyi jäämään meren keskelle ja tarvitsiko hän lääketieteellistä apua.

Mies ei myöskään paljastanut nimeään, kansallisuuttaan tai sitä, miten hän joutui kellumaan Pattayan lahden keskelle kenellekään muulle lautalla.

Siitä huolimatta lautan kapteeni kehui salaperäistä miestä siitä, että hän oli vahva ja kesti niin kovaa vettä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.