Pheu Thai -puolueen johtaja kulttuurisen pehmeän voiman puolesta, korostaa Mookatan vierailua Uttaraditissa

Kansallinen-

19. marraskuuta 2023 Paetongtarn Shinawatra, Pheu Thai -puolueen johtaja, ja muut Pheu Thai -puolueen jäsenet vierailivat Pheu Thai -puolueen toimistossa Uttaraditissa.

Paetongtarn ilmoitti vierailun aikana julkisesti Pehmeän voiman strategiatoimikunnan puheenjohtajana olevansa valmis tukemaan matkailua sekä kaupunki- että maaseututasolla.

Esimerkiksi Uttaradit on kuuluisa ruoista, hedelmistä ja paikallisista käsitöistä, koska niitä myydään nimellä "Uttaradit Provenance".

Lisäksi Paetongtarn väitti, että hän pyrkii tuomaan esiin ”Mu Kratha, Mookata tai thai-pöytäruoka” pehmeänä voimana, joka voisi houkutella ihmisiä, sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia.

Mookata on suosittu thai-grillityyli, jossa yhdistyvät grillin ja hot pot -elementit.

Lue lisää Soft Powerista Pheu Thai -puolueen johtajalta.
"Mookatan identiteetti on voimaa ja charmia, jota Thaimaan hallitus voisi kutsua pehmeäksi voimaksi", Paetongtarn sanoi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.