Pheu Thai -puolueen johtaja kannattaa "pehmeää voimaa" talouskasvulle ja kulttuurivaikutukselle

Kansallinen-

15. marraskuuta 2023 Paetongtarn Shinawatra, Pheu Thai -puolueen johtaja, piti puheen aiheesta "Pehmeä voima, suuri haastaja" seminaarissa "Thailand 2024 Beyond Red Ocean", jonka järjestää sanomalehtikustantaja Prachachat.

Koska sana "pehmeä voima" on viime aikoina levitetty Thaimaassa, Thaimaan hallitus kuvailee sitä vaikutukseksi, joka omaksuu uusia kulttuureja yhteiskunnan virtauksen kautta. Ihmiset esimerkiksi haluavat ostaa iPhonen Applelta jopa nousevalla hinnalla joka vuosi, mutta sen suosion myötä ihmiset tunnustavat sen arvon ja ovat uskollisia brändille.

Paetongtarn totesi julkisesti, että Thaimaan hallitukselle suuri haaste on vähentää Soft Powerin kustannuksia, mikä luo paikallisille mahdollisuuksia ja talouskasvua.
Pehmeän tehon käynnistämiseen on kolme tekijää.

  • Kulttuurikustannukset: tuotteen taustatarina,
  • Poliittiset arvot: pehmeää valtaa tukevat käytännöt ja
  • Ulkopolitiikka: politiikkaa, joka julkistaa thaimaalaista kulttuuria ulkomailla.

Itse asiassa Thaimaassa oli aikaisempia samanlaisia ​​konsepteja, kuten One Tambon, One Product (OTOP), Thai Kitchen to the World Kitchen jne.


Paetongtarn lisäsi lisäksi, että Thaimaan hallitus perustaa Thaimaan luovan sisällön viraston (THACCA) yhteistyössä sekä julkisen että yksityisen sektorin kanssa. TCCA ehdottaa kykyjä ja asiantuntijoita Soft Powerin luomiseen, kuten Thaimaan kirjateollisuuteen, jossa suosittuja kirjallisuutta ja kirjoja käännetään monikansallisille kielille.

Lisäksi Paetongtarn ehdotti One Family One Soft Power (OFOS) -konseptia henkilökohtaisten taitojen kehittämiseksi kylärahastomekanismin avulla, joka tuottaisi kotitaloudelle jopa 16,000 11,200 bahtia kuukaudessa nykyiseen XNUMX XNUMX bahtiin kuukaudessa.

"OFOS:lla on thaimaalaisen keittiön ravintoloiden ja Muay Thain pilottiprojekteja, joissa Thaimaan hallitus pyrkii kouluttamaan yli 70,000 XNUMX henkilöä ammattilaisten toimesta kussakin paikallisessa projektissa", lisäsi Paetongtarn.

”Julkinen ja yksityinen sektori ovat käynnistäneet Soft Powerin ja ulkomaat tarttuvat mahdollisuuteen. Thaimaan hallitus lupaa tuoda takaisin Soft Power -strategian ja kohottaa Thaimaan paikallisten elämänlaatua maailman näyttämöllä”, Paetongtarn päätti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.