Thaimaassa vapautettu yli 9.3 miljoonaa tuomiota, Thaksin Shinawatra ei tällä hetkellä täytä kriteerejä

Kansallinen-

16. marraskuuta 2023 Pol. Kenraali Torsak Sukvimol, Thaimaan kuninkaallisen poliisin päällikkö, paljasti julkisesti yli 9.3 miljoonan kuolemantuomion 13 miljoonasta tuomiosta kahden vuoden sisällä.

Thaimaan toimittajat mainittiin Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra, parhaillaan hoidossa poliisin yleissairaalassa, ja onko hän poistumiskriteereissä vai ei. Pol. Kenraali Torsak vastasi thaimaalaisille toimittajille, että Thaksin ei ole kriteereissä, koska hän syyllistyi törkeisiin rikoksiin yli vuoden tuomiolla.

Thaksin on oikeusprosessin tai Thaimaan korjauslaitoksen valvonnassa, eikä hänellä ole enää mitään tekemistä Thaimaan poliisilaitoksen kanssa., lisäsi poliisikenraali Torsak.

Mitä tulee siihen, myönnetäänkö Thaksinille kuninkaallinen armahdus vai ei, Pol. Kenraali Torsak sanoi, että poliisilaitoksella ei ole vastuuta eikä valtuuksia tehdä niin eikä siksi ole kommentoinut tätä mahdollisuutta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.